Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Stetson bij Coef Men 

Stetson is een Amerikaans hoedenmerk dat in 1865 werd opgericht door John Batterson Stetson. Het begon allemaal met de ‘10 Gallon Hat’, een hoed die zijn naam te danken had aan het feit dat je er 10 gallon water in zou kunnen meenemen. De hoed was gemaakt van waterbestendig materiaal. De hoed kon de drager beschermen tegen de regen en tegelijkertijd was het ook handig om water in de vervoeren naar een overnachtingsplek. John B. Stetson werd voor deze hoed geïnspireerd door het materiaal van zijn tent, dat hem zelfs bij de zwaarste regenbuien beschermde. Dit was het begin van een succesverhaal! Het assortiment werd snel uitgebreid. De hoeden en petten van het merk zijn bekend over de hele wereld en zijn ook gedragen in films zoals Indiana Jones.  

Stetson hoeden voor heren 

Het merk heeft een fijn assortiment aan hoeden voor heren. Ieder jaar komt het merk met een nieuwe zomer- en wintercollectie. Een deel van de collectie zijn tijdloze basics, die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Al sinds 1865 staan de hoeden van Stetson voor de beste kwaliteit. De hoogwaardige kwaliteit en de afgewerkte details zorgen ervoor dat de hoeden en petten lang mooi blijven.  

Populaire Stetson hoeden 

De hoeden van Stetson worden tegenwoordig over de hele wereld gedragen. Enkele populaire modellen zijn de Kent, de Duck Capen de Harretas. Met deze stijlvolle hoed maak je je outfit helemaal af. Ontdek de actuele collectie van Stetson bij Coef Men in de winkel of online op Coef.nl.