Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Vans bij Coef Men 

Vans is in 1966 opgericht in Californië, en dat ademt het ook. De plek waar het allemaal ooit begon! Het begon als ´The Van Doren Rubber Company´. De naam Vans komt van de uitspraak “Let’shead over toVan’sand grabshoes. Al snel werd de iconische schoen opgepakt door skateboarders en zijn ze tot vandaag de dag enorm populair gebleven.Tegenwoordig lopen ook verschillende beroemdheden op schoenen, zoals Justin Bieber en Kirsten Steward. 

Vans geschiedenis 

Het merk Vansis opgericht door twee broers. In een aantal jaar zijn ze een begrip geworden. Het merk werd steeds populairder onder skaters, die de ruwe afwerking van de dikke schoenzolen goed vonden passen in hun scene. Eind jaren ‘90 opende Vans zijn eerste eigen skatepark. Het merk begon daarnaast met het sponsoren van verschillende skate-, surf- en snowboardevents. De stijl van het merk heeft nog altijd een beetje een skatervibe, maar trekt ondertussen ook een breder publiek aan. Veel van de items zijn tijdloze klassiekers, dankzij de eenvoudige designs. 

Vans schoenen bij Coef Men 

De authentieke Vans sneakers zijn er nog steeds en worden vandaag de dag nog altijd veel gedragen. Ondertussen is de collectie schoenen uitgebreid met diverse modellen, kleuren, designs en prints. Een van de bekendste items is de Vans Old Skool sneaker. In 1977 is de sneaker in dit model voor het eerst uitgebracht, met de bekende lijn op de zijkant. De Old Skool is verkrijgbaar in klassiek zwart/wit, maar ook in verschillende kleuren zoals blauw, rood en beige.Een andere klassieker is de Vans SK8 HI. De SK8 HI lijkt veel op de Old Skool, alleen is het model hoger. De Vans Slip-On is ook een populair model, met name de uitvoering met het zwart/wit geblokte patroon.

Shop de actuele collectie van Vans bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.