Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

SHU bij Coef Men 

SHU is een Russisch kledingmerk opgericht door AndreiKravtsov in 2012. De eerste stap was de creatie van regenjassen. Deze werden door AndreiKravtsov ontworpen in zijn eigen studio. Ondertussen heeft het merk grote stappen gemaakt. Het merk staat bekend om de productie van verschillende soorten outdoor kleding en accessoires met een moderne aanpak op gebied van productie en technologie.Kravtsov combineert praktisch en modern design voor zijn ontwerpen. SHU wordt geïnspireerd door het moderne leven van creatieve mensen. Ieder detail in de items van SHU is zeer nauwkeurig ontworpen, waarbij comfort altijd in gedachten wordt gehouden.

SHU winterjassen voor heren 

Alle winterjassen van het merk zijn waterdicht en hebben ademende eigenschappen door het gebruik van membraanstof. De winterjassen zijn voorzien van een lichtgewicht synthetische isolator die de jassen een perfecte vorm geeft en ervoor zorgt dat de jas snel droogt. Op de items wordt geen gebruik gemaakt van het SHU-logo. Minimalisme wordt door het merk dan ook beschouwt als hun belangrijkste kenmerk.  

Collectie winterjassen SHU 

De collectie winterjassen bestaat uit verschillende modellen. Of je nu op zoek bent naar een korte jas, of juist een wat langer model. Een jas met capuchon, of juist zonder. SHU heeft diverse modellen winterjassen voor heren. De winterjassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op zoek naar een winterjas om regen, kou, harde wind en hagel in te kunnen doorstaan? Dan zit je met een winterjas van SHU helemaal goed. Ontdek de actuele collectie bij Coef Men in de winkel of online.