Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Sibin Linnebjerg bij Coef Men

Sibin Linnebjerg is in 1997 opgericht door twee jonge professionals die fashionable knitwear wilden creëren van buitengewone kwaliteit en met een spannend design. De knits van dit Deense label zijn een mix van ‘meeting the future’ en klassieke stijlen. De pasvorm is perfect en zeer comfortabel. 

Het merk staat vooral bekend om hun klassieke, tijdloze truien, vesten en modern knitwear. Knitwear voor heren bij wie een moderne en elegante look past. De items zijn goed te combineren met andere items uit je garderobe. Of je nu voor een chique of casual look wil gaan. De ontwerpen van Sibin Linnebjerg zijn klassiek, maar tegelijkertijd ook modern. 

De beste kwaliteit met Sibin Linnebjerg 

Sibin Linnebjerg zorgt voor de mooiste knitwear in buitengewone kwaliteit. Ze willen altijd het beste voor hun klant, zonder compromissen. Van productiemethoden, ontwerpen, grondstoffen tot het gebruik van de fijnste en zachtste wol. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit bij het merk.  

Sibin Linnebjerg truien 

De truien van Sibin Linnebjerg zijn van zeer mooie kwaliteit. Een aantal populaire modellen zijn de Iver, de Aiden en de Hamilton. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals camel, light denim blue, light navy en melange grey. Ieder jaar ontwerpt het merk een lente- en herfstcollectie. 

Ontdek de nieuwste collectie van Sibin Linnebjerg bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.