Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Stepney Workers Club bij Coef Men 

Stepney Workers Club is een unisex schoenenmerk opgericht in Oost-Londen. Het merk produceert tijdloze en klassieke schoenen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Het begon allemaal bij een oude canvas sneaker, die brandmanager Simon See en ontwerper Roger Pereira hadden gevonden. De sneaker had een soort gevulkaniseerde zool, die populair was geworden bij Vans en Converse. Doordat de eigenaren van Stepney Workers Club een link hadden naar de club waar de sneaker vandaan kwam, is het balletje gaan rollen.  

Ze keken terug naar de geschiedenis van canvas sneakers met een gevulkaniseerde zool en wat het in de loop der jaren had gedaan. Ze kwamen tot de conclusie dat het een item is dat door alle lagen van de bevolking gedragen kan worden.  

Motto Stepney Workers Club 

Het Londense merk Stepney Workers Club, opgericht in 2018, haalt zijn inspiratie uit de Stepney Workers Sports Club – een antifascistische, anti-oorlog sportgroep uit de jaren '20. Het handdruksymbool vertegenwoordigt de merkboodschap ‘Freedom of sport, freedom of thought’. Een belangrijk ding voor de eigenaren van Stepney Wokers Club is dat de schoenen unisex zijn. Inclusiviteit en eenheid zijn belangrijke termen voor het merk en daar past een unisex sneaker goed bij. 

Stepney Workers Club Dellow M  

Een populaire sneaker van Stepney Workers Club is de Dellow. Het model is verkrijgbaar in een aantal verschillende materialen, bijvoorbeeld canvas, leer en harig suède, en in diverse kleuren, zoals zwart, wit, legergroen en oranje. De sneakers van Stepney Workers Club zijn goed te combineren, je kunt deze bijvoorbeeld mixen met een casual look, maar ook met een luxere outfit. Volgens een van de eigenaren was het doel om een tijdloze klassieker te maken, dat nooit uit de mode zal raken. Dat is goed gelukt met de Stepney Workers Club Dellow.

Ontdek de actuele collectie van Stepney Workers Club bij Coef Men in de winkel of online op Coef.nl.