Stone Island23757 Cotton Jersey 'Fissato' Effect TeeBeige

109

De Cotton Jersey 'Fissato' Effect Tee is een beige t-shirt gemaakt van 100% katoen. Het T-shirt is geverfd door middel van het ‘Fissato’ effect, dit is een wateroplosbaar harsbehandelingsproces, waardoor de kleding een driedimensionaal effect krijgt. Stone Island staat bekend om het gebruik van hoge kwaliteit materialen en innovatieve manieren van textielbewerking. Dit is ook weer terug te zien in de Cotton Jersey 'Fissato' Effect Tee.

Selecteer een maat
XL
In wishlist
Brand

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn duurzame kwaliteiten en high quality materialen. Elk ontwerp van Stone Island is uniek en is te herkennen aan het afneembare Compass logo welke is terug te vinden op ieder item uit de collectie.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij een Coef Men filiaal

Gratis

Lees hier alles over het verzenden.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren.

Details
  • Merk Stone Island
  • ModelTees
  • Bestelcode 421100930
  • Leveranciercode mo721523757-v0190
  • Kleur Beige
  • Materiaal 100% Cotton