Stone Island24113 60/2 Cotton Jersey Garment Dyed TeeWhite

De Stone Island 60/2 Cotton Jersey Garment Dyed Tee is een t-shirt gemaakt van 100% katoen. Bij dit shirt is de ‘Garment Dyed’ techniek toegepast, waarbij het shirt eerst helemaal in elkaar gezet wordt en als laatste stap in het designproces pas wordt geverfd. De 60/2 Cotton Jersey Garment Dyed Tee is verkrijgbaar in wit, creme, blauwgrijs, oranje, zwart, bordeaux en donkerblauw. Stone Island staat bekend om het gebruik van hoge kwaliteit materialen en innovatieve manieren van textielbewerking. Dit is ook weer terug te zien in de 60/2 Cotton Jersey Garment Dyed Tee.

Selecteer een maat
Brand

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn duurzame kwaliteiten en high quality materialen. Elk ontwerp van Stone Island is uniek en is te herkennen aan het afneembare Compass logo welke is terug te vinden op ieder item uit de collectie.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij een Coef Men filiaal

Gratis

Lees hier alles over het verzenden.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.