Stone Island42599 Plated Reflective-TC Garment Dyed JacketGrey

De Plated Reflective-TC Garment Dyed Jacket van Stone Island is de eyecatcher van dit seizoen. Wanneer deze jas in de reflectie van een flits of een felle lamp staat reflecteert de stof en geeft deze licht. De jas is wind en water bestendig en heeft een capuchon. Bij deze jas is de ‘Garment Dyed’ techniek toegepast. Hierbij wordt de jas eerst helemaal in elkaar gezet en als laatste stap in het designproces pas geverfd. Stone Island staat bekend om het gebruik van hoge kwaliteit materialen en innovatieve manieren van textielbewerking. Dit is ook weer terug te zien in de Plated Reflective-TC Garment Dyed Jacket.

Selecteer een maat
Brand

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn duurzame kwaliteiten en high quality materialen. Elk ontwerp van Stone Island is uniek en is te herkennen aan het afneembare Compass logo welke is terug te vinden op ieder item uit de collectie.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij een Coef Men filiaal

Gratis

Lees hier alles over het verzenden.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.