Stone Island43330 Garment Dyed Crinkle Reps Nylon JacketNavy

De Stone Island Garment Dyed Crinkle Reps Nylon Jacket is een donkerblauwe jas gemaakt van 100% polyamide. Door de harscoat die aan de binnenkant van de jas zit is de jas windbestendig en semi waterbestendig. De harscoat zorgt er tevens voor dat de jas een gerimpelde look krijgt. Bij deze jas is ook de ‘Garment Dyed’ techniek toegepast, waarbij de jas eerst helemaal in elkaar gezet wordt en als laatste stap in het designproces pas wordt geverfd. Stone Island staat bekend om het gebruik van hoge kwaliteit materialen en innovatieve manieren van textielbewerking. Dit is ook weer terug te zien in de Garment Dyed Crinkle Reps Nylon Jacket.

Selecteer een maat
Brand

Het Italiaanse label Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti en staat bekend om zijn duurzame kwaliteiten en high quality materialen. Elk ontwerp van Stone Island is uniek en is te herkennen aan het afneembare Compass logo dat terug te vinden is op ieder item uit de collectie.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen.

Gratis verzending binnen NL vanaf €25

Gratis ophalen en retourneren in een Coef Men filiaal

Lees hier meer.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). 

Lees hier meer.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.