Stüssy

SALE
Stüssy
Swirly S Low Pro Cap

€ 55,00 € 27,50
SALE
Stüssy
Brushed Beach Pant

€ 115,00 € 57,50
Stüssy
S Quilted Liner Jacket

€ 210,00
Stüssy
Pigment Dyed Crew

€ 65,00
Stüssy
Pigment Dyed Crew

€ 65,00
SALE
Stüssy
Swirl S Low Pro Cap

€ 55,00 € 27,50
SALE
Stüssy
Cotton Mesh LS Crew

€ 105,00 € 52,50
Stüssy
Stock Logo Short

€ 105,00
Stüssy
Stock Logo Pant

€ 130,00

Stüssy Coef Men

Het merk Stüssy 

Stüssy is een merk uit South-California dat ooit begon als een surfmerk. Oprichter Shawn Stüssy is een bekende, professionele surfer. Het begon allemaal doordat Shawn zijn handtekening op surfborden zetten. Later begon hij dit ook te doen op t-shirts en andere kledingstukken. Internationale DJ’s, skaters, muzikanten en kunstenaars vonden het merk zo vet dat ze graag wilde samenwerken en zo begon het merk ook bekend te worden in Europa. Het merk werd opgepikt door de streetwear en hiphop scene en al snel groeide Stüssy uit tot een grote speler. Het merk werd ook omarmd door de punk-subcultuur en andere straatculturen. In een interview in 1992 zei oprichter Shawn: "Everybody calls it surf wear, or urban streetwear, or surf street... I don't name it, and I don't name it on purpose." Tegenwoordig is het merk internationaal zo populair dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. \

Stüssy kleding 

De collectie van Stüssy bestaat uit kleding met opvallende patronen, levendige kleuren, kenmerkende graphics en betoverende prints. jassen, truien, t-shirts, shorts, broeken, bij Coef Men vind je het allemaal. Naast een uitgebreide collectie met kleding, vind je er ook diverse accessoires, zoals petten, tassen en sokken. Items die niet kunnen ontbreken bij je streetwear of festival look! Al je favoriete items van dit label shop je bij Coef Men. Elk seizoen komt het merk met nieuwe items met goede prints, perfecte fits, kleurrijke graphics en het logo.

Populaire Stüssy items 

Een populair item is de Stüssy hoodie, een echte klassieker. De hoodies zijn onder andere verkrijgbaar met het iconische logo of een kenmerkende graphic op de rug. De hoodies zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een mooie fit. Naast een hoodie, kan een Stüssy t-shirt ook niet ontbreken in je garderobe. De t-shirts hebben een goede pasvorm en zijn vaak te herkennen aan het logo. De t-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Alle items zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen. 

Shop de actuele collectie van Stüssy bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.