Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

AMI Paris bij Coef Men

De ontwerper van het merk AMI Paris, Alexandre Mattiussi studeerde aan de Duperre-school in Parijs voor modeontwerp. Na in verschillende modehuizen gewerkt te hebben in onder andere Parijs, Milaan en New York heeft de ontwerper in 2011 besloten zijn eigen merk te beginnen: AMI. 

AMI is ontstaan in Parijs en de collecties zijn geïnspireerd door deze stad. Het merk biedt uitgebreide collecties stijlvolle kleding, waarbij de grens tussen chic en casual vervaagt. De naam AMI betekend in het frans ‘vriend’ en speelt tegelijkertijd met de initiale van ontwerper en eigenaar Alexandre Mattiussi. De kenmerken die de stijl van AMI oproepen zijn een weerspiegeling van de Franse hoofdstad; ontspannen, authentiek en vriendelijk. 

AMI sweaters 

Bij Coef Men kun je terecht voor een breed aanbod aan AMI Sweaters. De sweaters van AMI komen in verschillende soorten, zo heb je de keuze uit hoodies, sweatershirts, crewneck sweatshirts en oversized sweatshirts. Alle sweaters zijn herkenbaar aan het A logo van AMI, waarbij dit logo altijd op de borst gevestigd is. Bij de verschillende modellen sweaters, verschillen de logo’s van klein tot groot. De truien van AMI zijn gemaakt van 100% biologisch katoen van hoog kwaliteit. 

Blijf op de hoogte van AMI Paris

Wil jij nou nooit meer iets missen van AMI sweaters of de rest van de AMI collecties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg Coef Men op Instagram of Facebook. Op deze manier ben jij de eerste die op de hoogte is van nieuwe collecties van dit toffe merk.