Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Arte Antwerp bij Coef Men 

Arte Antwerp is een fashionlabel opgericht in 2009 in, je raadt het al, Antwerpen. De designers laten zich inspireren door de stad, de straatcultuur, muziek en architectuur van Antwerpen. Arte Antwerp is minimalistisch, maar visueel sterk en kleurrijk. Grafisch ontwerp en beeldende kunst vormen de basis van de collecties. Arte Antwerp is een creatief label dat graag zijn artistieke gedachten uit in de kleding die ze make en onderscheidt zich door artistieke concepten te vertalen naar ready-to-wear kledingitems. Het merk wint de laatste seizoenen steeds meer terrein binnen de herenmode, bekende items zijn vooral de t-shirts en de sweaters.  

Arte sweater 

Arte Antwerp is vooral populair geworden door zijn t-shirts, sweaters en hoodies met logo’s. De simplistische sweaters en hoodies zijn gemaakt van mooie kwaliteit materialen. Door de hoge kwaliteit stoffen en het productieproces blijven ze lang mooi, mits je er goed voor zorgt. Een trui van Arte Antwerp is een absolute musthave voor in de winter of om je warm te houden tijdens frisse zomeravonden. Ieder seizoen weer brengt Arte Antwerp sweaters uit in stijlvolle seizoenskleuren, altijd met het Arte logo. 

Arte trui met logo 

Een trui van Arte Antwerp is te herkennen aan het logo op de borst. Vaak gaat het logo samen met een hartje of andere seizoensprint. Doordat de Arte sweaters en hoodies een cleane uitstraling hebben, en worden uitgebracht in stijlvolle kleuren, zijn ze makkelijk te combineren. Draag een trui van Arte Antwerp bijvoorbeeld op een jeans met een paar stoere sneakers, op een trackpants of op een pantalon. Of ga voor een stijlvolle short uit de collectie van Arte Antwerp. De truien van Arte Antwerp zijn een absolute musthave voor iedereen die houdt van mooie kwaliteit sweaters en hoodies met een strak design. En dat is precies waar Arte Antwerp voor staat. Ontdek de hele collectie sweaters en meer van Arte Antwerp nu in een van onze winkels of online.