Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

C.P. Company bij Coef Men

Het Italiaanse merk C.P. Company is in 1975 opgericht door Massimo Otti. Al meer dan 40 jaar experimenteert het merk met unieke materialen en de meest innovatieve productietechnieken. De kleding van C.P. Company heeft een sportieve uitstraling met een urban twist. Inspiratie wordt ook wel uit militaire uniformen gehaald en vertaald naar de huidige collecties. C.P. Company is vooral bekend door de comfortabele soft shell jassen en de Goggles die in de vesten en jassen van C.P. Company verwerkt zijn. C.P. Company staat voor kwaliteit en ambachtelijke vaardigheid. 

C.P. Company Sweaters 

Bij Coef Men vind je de perfecte C.P. Company truien voor jou. Veel van de sweaters zijn te herkennen aan de lens op de linkermouw. Bij sommige hoodies zijn de welbekende C.P. Company Goggles verwerkt in de capuchon. Hierdoor zijn de truien snel te herkennen.  De sweaters zijn te verkrijgen als crew necks, hoodies of zip collars. C.P. Company sweaters zijn gemaakt van hoog kwaliteit materialen. Naast de sweaters zijn er ook nog fleece producten te vinden onder de categorie sweaters bij Coef Men. De truien van C.P. Company zorgen voor een comfortabele fit en geven een stijlvolle boost aan jouw outfit. De kleuren van de sweaters variëren van basic zwarte truien tot kleurrijke lichtgroene truien, voor ieder wat wils.

Niks missen van C.P. Company

Wil jij niks meer missen van het Italiaanse merk C.P. Company, volg ons dan nu op Instagram en Facebook. Ook kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo ben je altijd up-to-date voor de nieuwste trends en collectie van C.P. Company.