Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Isabel Marant voor heren

Herenmode met een Franse designstijl. Isabel Marant, het populaire label uit Parijs, heeft een herkenbare, eigen stijl, met een combinatie van chique invloeden uit Parijs en bohemien invloeden met een relaxte, hedendaagse vibe. Tijdens de zomercollectie van 2018 in Parijs lanceerde Isabel Marant haar eerste herenkledingcollectie. Sindsdien worden in alle collecties items voor heren met een ‘French cool guy’ sfeer ontwikkeld. Isabel Marant is vóór unisex en houdt ervan wanneer kledingstukken worden uitgewisseld. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit artiesten als David Bowie, Kurt Cobain, Mick Jagger en Louis Garrel.

Isabel Marant truien

De collectie van Isabel Marant bij Coef Men is zeer divers, met niet alleen kleding maar ook footwear en accessoires. De collectie bestaat veelal uit ready-to-wear items gemaakt voor de urban, dynamische man die dol is op reizen. Comfort is een belangrijk element. De collectie van Isabel Marant bevat ieder seizoen een aantal stijlvolle truien. De truien van Isabel Marant hebben een perfecte combinatie tussen mooie, luxe stoffen en unieke aandacht voor detail. 

Sweaters voor heren van Isabal Marant

Een van de populairste items uit de collectie van Isabel Marant zijn de truien. Basic kleuren of uitgesproken artwork. De keuze is aan jou. Gemaakt van de mooiste materialen waardoor ze lang mooi blijven, mits je er goed voor zorgt. Een combinatie van elegantie, comfort en uniekheid. Tijdloze klassieke sweaters met casual sportieve details. Aardetinten, prints en luxe breisels komen samen in de authentieke en unieke collectie van Isabel Marant.

Shop de nieuwste collectie van Isabel Marant online op Coef.nl. De collectie van Isabel Marant vind je in onze winkel in Utrecht.