Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

The New Originals sweaters 

Bij Coef Men vind je een brede collectie van The New Originals sweaters. Omdat The New Originals performance kleding maakt voor creatieven, proberen ze altijd out of the box te denken door nauw met hen samen te werken en een platform te creëren. Dit resulteert in een unieke collectie sweaters. De sweaters zijn dan ook herkenbaar aan de bekende slogan ‘Creatives Are The New Athletes”.  

Verschillende soorten sweaters 

In de collectie van The New Originals vind je verschillende truien, zo heeft Coef Men de CATNA hoodies, de Circle sweaters en zip hoodies. The New Originals CATNA hoodie is een comfortabele trui met de tekst ‘Creatives Are The New Athletes’ op de rug en de afkorting TNO op de borst. De hoodie is verkrijgbaar in 6 kleuren. Daarnaast komt het merk ook nog met crew neck sweaters die voorzien zijn van warme fleece stof en maken onderdeel uit van de nieuwe 9-dot serie.  

Pasvorm en kledingstijl 

The New Originals hoodies vallen normaal, dus je kunt gewoon de maat kiezen die je meestal draagt. Dit geldt ook voor de rest van de sweaters van The New Originals. Dankzij de simplistische en strakke designs kunnen de kledingitems ook gecombineerd worden voor een nette casual look. 

Blijf op de hoogte van The New Originals 

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste hoodies of sweaters van The New Originals, volg Coef Men dan op Instagram & Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief.