Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

The New Originals bij Coef Men 

Het Amsterdamse merk The New Originals, afgekort ook wel TNO, wil graag mensen inspireren om aan de slag te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Het merk is opgericht door negen creatieve jongens uit Amsterdam. Het logo met de 9 stippen staat voor ‘the box’, waarmee ze een verwijzing willen leggen naar de puzzel waarbij ‘out of the box’ gedacht moet worden.  

The New Originals uniseks collectie 

Het Amsterdamse merk heeft als doel een duurzame en krachtige kledingcollectie te produceren, die bijdraagt aan het individu. The New Originals gelooft dat iedereen zijn creativiteit kan maximaliseren, ongeacht zijn of haar achtergrond, door ‘out of the box’ te denken. Het merk heeft als doel creatieve jongeren met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen, om op die manier ruimte te creëren voor ‘out of the box’ denken.  

Bij het merk hoort een stjilvolle uniseks-collectie, waardoor The New Originals door iedereen te dragen is. De collectie bestaat onder andere uit t-shirts, hoodies, broeken en diverse accessoires met mooie designs. De items van The New Originals zitten super comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Alle producten van het merk worden gemaakt van kwalitatief goede materialen.  

The New Originals items bij Coef Men 

Kenmerkend voor het merk zijn de eenvoudige designs, waardoor de items makkelijk te combineren zijn. Populaire items uit de collectie van The New Originals zijn de t-shirts en hoodies met de backprint “Creatives Are The New Athletes”. De CATNA t-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, blauw, grijs en crème. De CATNA hoodie is verkrijgbaar in zwart of grijs. Naast de items met de tekst “Creatives Are The New Athletes” heeft het merk nog meer t-shirts en hoodies in diverse kleuren, met verschillende opdrukken. Een ander populair item van The New Originals is de broek met cargo zakken, de Midfield Trousers, met op één van de zakken de rode TNO-patch. Naast kleding heeft het merk ook accessoires, zoals sokken. 

Shop de actuele collectie van The New Originals bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.