Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Tiger of Sweden bij Coef Men 

Tiger of Sweden is een in 1903 gevestigd modehuis uit Stockholm met een traditie in maatwerk. Het merk is opgericht door Marcus Schwartzman en Hjalmar Nordström. Het duo transformeerde herenkleding door de eerste out-of-the-rack-pakken van Zweden te maken en het maatwerk te democratiseren door het open te stellen voor mannen uit alle lagen van de bevolking. Ze vonden het belangrijk dat de populaire Zweedse kleding niet voor veel mensen onbetaalbaar bleef. In korte tijd werd het merk erg populair, waardoor ze besloten op het dak van het bedrijf een enorm tijger logo te plaatsen en hun werk ‘tijger’ te noemen. Klanten begonnen dit ook te gebruiken, wat vervolgens leidde tot de naam Tiger of Sweden.  

Tiger of Sweden: hoogwaardige kwaliteit 

Stijlvolleen moderne designs zijn kenmerkend voor het merk. Het Zweedse minimalisme is altijd terug te vinden in de collecties. Tiger of Sweden werkt enkel met de beste materialen en vakmanschap van hoge kwaliteit om kwalitatief goede producten te kunnen leveren aan de klant. Bij ieder design heeft het merk oog voor detail en ieder item is nauwkeurig afgewerkt. Het merk vind duurzaamheid belangrijk, door de kwaliteit van de verschillende materialen gaat de kleding van Tiger of Sweden lang mee. Zo kun je extra lang genieten van de Scandinavische fashion. 

Tiger of Sweden voor heren bij Coef Men 

In de collectie van Tiger of Sweden vind je onder andere truien, overhemden, blazers en broeken. In de collectie vind je veel chique kleding, maar daarnaast vind je ook stijlvolle t-shirts en truien. De items uit de van Tiger of Sweden passen bij een zakelijke outfit, maar kunnen ook gedragen worden als comfortabele kleding.

Ontdek de actuele collectie kleding voor heren van Tiger of Sweden bij Coef Men in de winkel of online Coef.nl. Tiger of Sweden is verkrijgbaar bij Coef Men in Nijmegen, Utrecht & Mall of the Netherlands.