Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Het ontstaan van UGG

In 1978 heeft een jonge Australische surfer, Brian Smith, aan de kust van Zuid-Californië, het merk UGG opgericht. Hij had zijn liefde voor schapenvacht te danken aan zijn Australische afkomst en wilde dit graag met de hele wereld delen. Dit lukte toen, tegen het midden van de jaren 80, UGG was uitgegroeid tot het symbool van de ontspannen Zuid-Californische cultuur. De Classic Boot was het eerste ontwerp van UGG.

Wereldwijd bekend

In 2000 was UGG ontzettend populair, met name in New York. In plaats van de bekende pantoffels en laarzen, kwamen er luxe items die op de pagina’s van Vogue belandden. Ook hun eerste winkel was gevestigd in New York. Hierna werden filialen in Londen, Japan en China geopend. Nadat de schoenen van UGG zo’n succes waren, werd de collectie uitgebreid. Het merk begon met het produceren en verkopen van kleding. Zo verkopen ze nu onder andere tops, sweatshirts en broeken voor vrouwen, mannen, kinderen en all-gender. Dit maakt UGG een erg gangbaar merk voor veel mensen. Hiernaast heeft UGG een home collectie uitgebracht met producten zoals kussens en dekens van schapenvacht. 

UGG bij Coef Men

Bij Coef Men vind je een klein aanbod van de klassieke items van het merk. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, zoals de Ugg Classic Mini, en accessoires, zoals de de Ugg Glove. De items van UGG houden je heerlijk warm tijdens de koude wintermaanden. De producten van UGG bieden de ultieme combinatie van comfort en luxe materialen. De binnenvoering is heerlijk warm en zacht, wat de producten van UGG erg populair maakt. De items van UGG zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens erg stijlvol. 

Ontdek de nieuwste collectie van UGG bij Coef Men op Coef.nl.