and wander

and wander voor heren

Het ontstaan van and wander

and wander werd in 2011 opgericht in Tokio, Japan door de twee ontwerpers Keita Ikeuchi en Mihoko Mori. De ontwerpers werkte samen bij ISSEY MIYAKE en hebben beide een sterke passie voor de natuur en het buitenleven. Ze besloten daarom hun liefde voor avontuur te combineren met hun ontwerptalent. Tegenwoordig bieden ze collecties aan met combinaties van functionele outdoor kleding en high-fashion.

Het merk and wander

Wat and wander onderscheidt van andere outdoor merken is de nadruk op minimalistisch design en hoogwaardige materialen. De ontwerpers Ikeuchi en Mori geloven dat de kleding die je draagt tijdens je avonturen net zo belangrijk is als de ervaring zelf. Daarom besteden ze veel aandacht aan de details van hun kleding. De items zijn namelijk vaak voorzien van technische details, zoals waterdichte stoffen, zakken op strategische plaatsen, verstelbare bandjes en praktische pasvormen. Het merk blijft innoveren en inspireren, waardoor het een interessante keuze is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige outdoor uitrusting met een moderne uitstraling.

Een ander kenmerk van and wander is hun toewijding aan duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en hun productieprocessen zo eco-vriendelijk mogelijk te maken. and wander heeft in korte tijd een aanhang opgebouwd van avonturiers, outdoor liefhebbers en stijlbewuste consumenten over de hele wereld.

De collecties van and wander

De collectie van and wander bestaat uit technische (fleece) jassen, functionele cargobroeken en comfortabele t-shirts, long sleeves en sweaters die je warm houden en perfect zijn om te layeren tijdens een outdoor avontuur. In de afgelopen jaren heeft and wander snel wereldwijde erkenning en bewondering gekregen van avonturiers, outdoor liefhebbers en modebewuste consumenten. De producten worden beschouwd als een perfecte samensmelting van stijl en functie. Met hun diepe passie voor de natuur en het buitenleven, blijven Keita Ikeuchi en Mihoko Mori innovatieve producten creëren die zowel functioneel als stijlvol zijn voor avonturiers. Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige outdoor kleding met een minimalistisch design en een sterke nadruk op duurzaamheid, dan is and wander zeker een merk om in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over and wander

Hoe vallen de items van and wander?

De kleding van and wander valt normaal (true to size). We raden je aan om je eigen maat te bestellen.

Zijn de producten van and wander duurzaam en milieuvriendelijk?

and wander heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen, waaronder gerecyclede stoffen en duurzaam geproduceerde materialen. Ze creëren kledingstukken die lang meegaan, wat helpt om de levensduur van de producten te verlengen en de noodzaak voor vervanging te verminderen.

Waar kan ik and wander kopen?

and wander is te koop via onze website: coef.nl en in onze winkel in Eindhoven.

Wanneer is and wander in de sale?

Wanneer and wander in de sale is, vind je de items terug op onze sale-pagina. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Coef Men op social media om als eerste op de hoogte te zijn van onze and wander sale.