Asics

9 items
Nieuw
Asics
Gel-Nimbus 10.1

€ 169,95
Asics
Gel-Nyc

€ 149,95
Asics
Gel-Kayano 14

€ 159,95
Nieuw
Asics
GT-2160

€ 129,95
Nieuw
Asics
Gel-Nimbus 10.1

€ 169,95
Asics
GEL-NYC

€ 150,00
40% SALE
Asics
Gel-Nimbus9

€ 159,95 € 95,97
50% SALE
Asics
Ex89

€ 129,95 € 64,98
Asics
Gel-Kayano 14

€ 159,95

Asics Coef Men

Het merk ASICS

De nieuwste collectie van ASICS shop je bij Coef Men. ASICS is een acroniem voor de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano", wat betekent: “you should pray for a healthy mind in a healthy body” een quote van de Romeinse satiredichter Juvenal. Het sneakermerk is opgericht in 1951 in Japan. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot meer dan alleen sneakers en maakt het merk tegenwoordig ook kleding en accessoires. Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologieën op het gebied van schoenen. Of het nou sneakers of hardloopschoenen zijn, de schoenen van ASICS zorgen voor een geweldig comfort. ASICS sneakers zijn mooi afgewerkt en hebben opvallende ontwerpen. 

ASICS sneakers 

Naast sportschoenen produceert het merk ook alledaagse sneakers. Bij Coef Men vind je een breed aanbod aan sneakers van het merk, in verschillende modellen en kleuren. ASICS sneakers maken je outfit compleet. De kwaliteit en comfort van de schoenen staat altijd voorop. 

Bestsellers: Gel-Kayano, Gel-Lyte III, Gel-1090, Novablast 

De sneakers van ASICS zijn razend populair. Niet alleen onder sporters is het merk populair, het merk is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Populaire modellen zijn onder andere de: Gel-Kayano, Gel-Lyte III, Gel-1090 en de Novablast. Coef Men heeft ieder seizoen de nieuwste collectie sneakers van ASICS. 

De actuele collectie sneakers shop je in de winkel of online bij Coef.nl.

Veelgestelde vragen 

Hoe vallen ASICS sneakers? 

ASICS sneakers vallen iets kleiner dan normaal, daarom adviseren we om een halve maat groter te bestellen dan je normaal gesproken draagt. 

Wat is ASICS Frontrunner? 

ASICS Frontrunner is een community met als hoofddoel het supporten van mensen uit de hele wereld om meer te gaan bewegen. Het is een community waar alle leden hun passie voor hardlopen kunnen delen en de filosofie van Asics naleven – “Een gezonde geest in een gezond lichaam”. 

Wat betekent Asics? 

ASICS is een acroniem voor de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano". Deze uitdrukking betekent in het Nederlands "Bid voor een gezonde geest in een gezond lichaam", een citaat van de Romeinse satiricus Juvenal.