Assouline

9 items
Assouline
Louis Vuitton Virgil Abloh

€ 140,00
Assouline
Travel From Home Candle

€ 75,00
Assouline
Travel From Home Candle

€ 75,00
50% SALE
Assouline
Louis Vuitton Manufactures

€ 140,00 € 70,00
Assouline
Ibiza Bohemia

€ 105,00
Assouline
Capri Dolce Vita

€ 105,00
Assouline
Bali Mystique

€ 105,00
Assouline
Marrakech Flair

€ 105,00

Assouline boeken

Het ontstaan van Assouline

Assouline is opgericht in Parijs in 1994 door Prosper en Martine Assouline. Het is het eerste luxe (boeken)merk op het gebied van cultuur. Het is allemaal begonnen met de wens om een nieuwe, eigentijdse boekstijl te creëren geleid door hun passie voor cultuur en reizen. Op dit moment is Assouline uitgegroeid tot één van de belangrijkste luxe uitgeverijen in reizen, mode, fashion, design en lifestyle.

De koffietafelboeken van Assouline

Assouline staat bekend om hun luxe koffietafelboeken. Bij Coef Men vind je boeken met verschillende thema's. Zo is er voor iedereen een boek die aansluit bij zijn of haar interesses en passie. Het is dan ook de perfecte accessoire om je interieur mee aan te vullen. Het geeft karakter, sfeer en een eigen stijl aan je (woon)kamer. De boeken van Assouline staan vol met zowel informatieve teksten als vele prachtige foto's.

Populaire boeken van Assouline

Voor een aantal boeken heeft Assouline samengewerkt met grote merken, zoals Louis Vuitton en Rolex. Enkele populaire boeken zijn dan ook: Louis Vuitton Virgil AblohLouis Vuitton Manufactures en Rolex: the impossible collection. In deze boeken worden vele, exclusieve foto's getoond die het verhaal van het merk en de ontwerpers vertellen. 

De Assouline boeken over reizen

Ook heeft Assouline een serie boeken uitgebracht over reizen. In deze serie wordt per boek een stad of eiland uitgelicht, zoals IbizaBaliSt. TropezMarrakech en Mykonos. De boeken geven een uitgebreide kijk op de cultuur en samenleving van de stad of het eiland, verteld aan de hand van vele foto's.