Flâneur

17 items
Nieuw
Flaneur
Tortuous T-Shirt

€ 119,95
Nieuw
Flaneur
Signature Shorts

€ 89,95
Nieuw
Flaneur
Characters Silk Hooded Shirt

€ 194,95
Nieuw
Flaneur
Blouson Worker Jacket

€ 249,95
Nieuw
Flaneur
Tortuous Hoodie

€ 184,95
Flaneur
Scribble T-Shirt

€ 99,95
Flaneur
Signature T-Shirt

€ 74,95
Flaneur
Essential Swim Shorts

€ 109,95
Flaneur
Atelier Tailored Trousers

€ 194,95
Flaneur
Signature Shorts Heather

€ 89,95
Flaneur
Passage Of Time T-Shirt

€ 119,95
Flaneur
Signature T-Shirt

€ 74,95
Flaneur
Signature Sweater Heather

€ 119,95
Flaneur
Signature Coach Jacket

€ 149,95
Flaneur
Tortuous T-Shirt

€ 119,95

Flâneur voor heren

Het merk Flâneur 

Wat ooit begon als kleine, unieke capsule-collecties is uitgegroeid tot volledige assortimenten, waarmee Flâneur zich heeft opgewekt tot een van de meest toonaangevende namen in de modewereld.

Flâneur, opgericht in 2016, is een minimalistisch en eigenzinnig herenmodemerk dat zijn inspiratie haalt uit de rebelse geest van een flaneur, iemand die ontspannen door de stad dwaalt en de wereld om zich heen opmerkt. Dit gevoel van moeiteloze vrijheid weerspiegelt zich ook in de kleding van Flâneur. Het modemerk staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen, die de perfecte mix zijn van stijl en comfort. 

Ontdek Flâneur bij Coef Men

Bij Coef Men bieden we een uitgebreide collectie van Flâneur voor mannen, waaronder T-shirts, broeken, jassen en meer. Benieuwd naar de nieuwste items van Flâneur? Breng een bezoek aan Coef Men in UtrechtEindhovenMall of the Netherlands of ontdek de collectie online via coef.nl.

Veel gestelde vragen over Flâneur

Hoe valt Flâneur? 

Flâneur heeft een regular fit en valt true to size. We adviseren daarom de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt. 

Ontdek de nieuwste collectie kleding en accessoires van Flâneur bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl. 

Wanneer zijn de items van Flâneur in de sale? 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Flâneur sale? Houd dan onze salepagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.