Jacob Cohën

11 items
50% SALE
Jacob Cohen
Camicia Corduroy Shirt D37

€ 344,95 € 172,47
50% SALE
Jacob Cohen
Trucker Jacket Y97

€ 739,95 € 369,97
Jacob Cohen
Bard 028D

€ 379,95
Jacob Cohen
Bard 096D

€ 379,95
50% SALE
Jacob Cohen
Nick Slim Mid-Grey Jeans 541D

€ 399,95 € 199,97

Jacob Cohën jeans voor heren

Het merk Jacob Cohën 

Jacob Cohën is in 1985 opgericht door Tato Bardelle in Italië. Hij droomde van het creëren van een luxueuze jeans, die in zijn ogen ontbrak in het denimtijdperk. Maar het was zijn zoon, Nicola Bardelle, die in 2002 het merk opnieuw lanceerde en de eerste luxe denim jeans heeft geproduceerd. Nicola Bardella zei hier zelf het volgende over: "Ik heb mijn eerste spijkerbroek gemaakt omdat ik wilde dat die comfortabel was, maar tegelijkertijd ook luxueus, elastisch en geschikt voor formele momenten".  Na zijn vroegtijdige dood, wordt het merk vandaag de dag met passie voortgezet onder leiding van zijn creatieve vrouw Jennifer.

Het merk Jacob Cohën veranderde de perceptie van jeans in een comfortabel en luxueus statussymbool. Het merk combineert gedetailleerd onderzoek altijd met vakmanschap, expertise en exclusieve kwaliteit. Alle broeken van Jacob Cohën worden met passie en liefde in Italië geproduceerd.

Het productieproces van Jacob Cohën

De esthetiek van het merk kenmerkt zich door de grote aandacht voor details, de fijnste (denim)stoffen en accessoires zoals juweelknopen, iconische patches, speciale zakdoeken en op maat gemaakte afwerkingen. Allemaal zorgvuldig geproduceerd in de ateliers in Italië van Jacob Cohën. Het merk is voortdurend bezig met onderzoek naar grondstoffen van de hoogste kwaliteit voor hun jeans, waaronder de beste zelfkantstoffen en meest exclusieve Japanse denims.

Kenmerkend voor Jacob Cohën zijn de extreme kwaliteit van de materialen die gebruikt worden voor de jeans en de Italiaanse knowhow en vakmanschap. In het onderzoek naar denim wordt altijd gestreefd naar perfectie, met daarbij de constante focus op pasvormen, comfort en kwaliteit.

De collectie jeans van Jacob Cohën

De jeans van Jacob Cohën zijn te verkrijgen in verschillende modellen, kleuren, maten en pasvormen. Eén van de populairste broeken van Jacob Cohën is de Nick Slim jeans. Dit model heeft een slim fit pasvorm, wat inhoudt dat de spijkerbroek mooi aangesloten zit op de benen. De Nick Slim is te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals lichtblauw, donkerblauw en grijs. Op elke jeans is de iconische Jacob Cohën patch aanwezig op de achterzijde van de broek. Ook wordt elke jeans geleverd met een speciale Jacob Cohën zakdoek. 

Veelgestelde vragen over Jacob Cohën

Hoe vallen Jacob Cohën jeans?

De jeans van Jacob Cohën hebben een slim fit pasvorm. Dit houdt in dat de jeans mooi aangesloten zit op de benen. 

Welk model Jacob Cohën?

De Nick Slim jeans is een populair model van Jacob Cohën. Deze is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.

Waarom zijn Jacob Cohën jeans zo duur?

De jeans van Jacob Cohën worden gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen. Het merk kenmerkt zich door aandacht voor details, de meest kwalitatieve en fijnste stoffen en speciale accessoires, zoals juweelknopen, iconische patches en zakdoeken.

Waar kan ik Jacob Cohën jeans kopen?

De jeans van Jacob Cohën zijn verkrijgbaar in onze Coef Men winkels in Arnhem, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Ook vind je alle modellen van Jacob Cohën in onze webshop.

Wanneer is de Jacob Cohën sale?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze Jacob Cohën sale? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram of houd onze sale in de gaten.