ON

ON Running schoenen voor heren

Het merk On 

Het begon allemaal in de Zwitserse Alpen. Ex-atleet Olivier Bernhard wilde graag een hardloopschoon ontwikkelen die een totaal nieuw gevoel moest geven. In 2010 voegden Caspar Coppetti en David Allemann zich toe en werd de ervaring ‘running on cloud’ geboren. 

Bij On Running geloven ze dat er ongelooflijke dingen gebeuren als mensen bewegen. In beweging zijn wakkert inspiratie aan in het onderbewustzijn van de mens. Ze noemen het de ‘flow state’: een mentaliteit waarbij actie en bewustzijn samensmelten en er volledig wordt opgegaan in het moment. Bewegen is een oplossing voor de geest, die ons helpt groter en beter te dromen. 

Het doel was om de meest high-performance schoen ooit te ontwikkelen, waarbij iemand zal landen op kussens. De zolen in alle On modellen worden dan ook wel Clouds genoemd. 

On Running CloudTec

In alle modellen van On Running wordt gebruik gemaakt van CloudTec in de zool van de schoenen. CloudTec bestaat uit drie verschillende elementen: de unieke Clouds, Speedboard en Helion. De clouds vormen de buitenzool en kunnen zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken daardoor de landing extra zacht. Speedboard draagt bij aan een efficiënte voetafwikkeling. Per model is het Speedboard verschillend, zodat deze bijdraagt aan het doel. De Helion is het dempingsmateriaal van de schoen en is bestand tegen temperatuurwisseling.

De collectie van On 

Met een variatie in het assortiment van On Running zit je als sneakerfan goed als het gaat om comfort en stabiliteit tijdens het lopen. De collectie van On Running is volledig designed in Zwitserland door gebruik te maken van de meest geavanceerde techniek mogelijk. On Running kent verschillende collecties zoals de On Cloudflow, On Cloudstratus, On Cloud X, On Cloudventure en On Cloudflash. 

Veelgestelde vragen On Running

Waar komt On Running vandaan? 

Het merk On komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Het kent nu al over meer dan 50 landen waar de schoenen worden gedragen. 

Zijn de schoenen van On Running waterproof? 

Enkele collecties van On zijn waterproof. Bijvoorbeeld de Cloudwander Waterproof, de Cloudvista Waterproof en de Cloudventure Waterproof. 

Hoe kan je de schoenen van On Running het beste verzorgen? 

Als de schoenen vies zijn kan je deze het beste eerst met een borstel afvegen. Als het nodig is om je schoenen te wassen, raden we je aan om dit met de hand te doen en gebruik te maken van warm water. Was je schoenen zo min mogelijk. 

Wanneer is On Running in de sale? 

Weten wanneer de sale begint? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze social media kanalen.