Róhe

Rohé voor heren

Het merk Róhe

Róhe is een in Amsterdam gevestigde ontwerpstudio. De collecties worden gedefinieerd door selecties van hoogwaardige Italiaanse stoffen en aandacht voor detail. Het merk haalt inspiratie uit fotografie, hedendaagse kunst en architectuur. De designs zijn dan ook kenmerkend door de tijdloze, moderne en klassieke silhouetten met een scherp randje. 

Róhe past zich niet aan op seizoenen maar werkt in Frames. Dit betekent dat elk Frame een basis vormt voor een persoonlijke, betekenisvolle garderobe voor heren. Aan de hand van tijdloze designs en duurzame investeringstukken biedt het merk dan ook items voor heren, zoals t-shirts, broeken, sweaters en jackets, die lang meegaan en seizoenen overstijgen.
De oprichters Maickel en Marieke delen een oprechte passie voor design. De liefde voor handgemaakte producten en unieke objecten wordt in de collecties getoond door lokale kunstenaars een platform te geven. Toffe samenwerkingen en designs van speciaal ontworpen vloerkleden, handgemaakt keramiek, vintage verzamelmeubels en geurkaarsen worden getoond op hun platform.