MENU

Retouren

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Vul de strook onderaan het retourformulier in en voeg deze toe aan je retourpakket. Belangrijk: vermeld bij het retourneren altijd je ordernummer.

Je kunt je order kosteloos retourneren in één van onze winkels of terugsturen met Returnista.

Hoe werkt retourneren met Returnista?

 1. Meld je retour aan bij Returnista 
 2. Kies een verzendoptie 
  Geen printer? Kies voor pakket afgeven bij UPS Access Point
 3. Vul je gegevens in
 4. Betaal online – retourneren vanaf €5,65
 5. Geef je pakket af voor verzending of laat je pakket ophalen

 

Heb je een beschadigd of verkeerd geleverd product ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice, dan proberen we het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@coef.nl of 024 675 7494. Meld een klacht altijd voordat je deze naar ons terugstuurt. Dan kunnen wij een retourlabel voor je in orde maken. 

 

Retourvoorwaarden:

 • Artikelen moeten met originele verpakking retour gezonden worden
 • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
 • De aangehechte labels en het prijskaartje van Coef Men moeten intact zijn
 • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat
 • Alle schoenen dienen gepast te worden op een schone ondergrond totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele, onbeschadigde schoenendoos.
 • Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items
 • Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
 • Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden
 • Mondkapjes kunnen om veiligheidsredenen niet geretourneerd worden na opening van de plastic verpakking
 • Sommige items hebben een label met "retourneren is alleen mogelijk met aangehecht label". Indien dit label kapot of niet aanwezig is, wordt de retour niet geaccepteerd.

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door Coef Men en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

 

Returns

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please fill in the return form that’s enclosed to your order and attach this to your return package. All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can return your package with Returnista:

1. Register your return at Returnista

2. Choose a shipping option
No printer? Choose to drop off a package at UPS Access Point

3. Fill in your details

4. Pay online & ship your package.

 

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag wordt binnen maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retour teruggestort op je rekening. Wanneer je de volledige bestelling retourneert, worden ook de eventueel betaalde verzendkosten (bij orders onder de €50) teruggestort. In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling, worden de eventueel betaalde verzendkosten (bij orders onder de €50) niet vergoed.

De kosten voor het retourneren van je order zijn voor eigen rekening. Coef Men is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.

 

Omruilen

Het is helaas niet mogelijk om een omruiling aan te vragen via onze webshop. Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen. Je kunt in dat geval het eerder bestelde item retourneren, dit kan per post met behulp van Returnista of kosteloos in één van onze winkels. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen maximaal 10 werkdagen teruggestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

 

Retourneren/ruilen in de winkel

Het is mogelijk om je webshop order in één van onze winkels kosteloos te retourneren. Voor het retourneren in één van onze winkels gelden dezelfde retourvoorwaarden. Retourneer de artikelen in de winkel zoals je deze hebt ontvangen, inclusief verzendverpakking en ingevuld retourformulier.

Een webshop bestelling in de winkel omruilen is niet mogelijk. Het is uiteraard wel mogelijk om het gewenste product in de juiste maat/kleur in de winkel aan te schaffen. 

In de winkel wordt niet direct geld teruggegeven op de geretourneerde webshop order. In de winkel nemen ze enkel het pakket aan. Deze gaat vervolgens naar ons distributie centrum, waar de retour wordt verwerkt. Het aankoopbedrag van de geretourneerde items wordt binnen maximaal 10 werkdagen teruggestort op je rekening.