MENU

Retouren

FAQ SLUITING WINKELS - VRAGEN OVER RETOUREN, AFHAAL ORDERS, ONLINE BESTELLINGEN
Heb je vragen met betrekking tot de sluiting van onze winkels? Hier vind je de belangrijkste informatie.

 

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je dient het retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier is bijgevoegd bij je order en terug te vinden in je persoonlijke account op www.coef.nl en in je e-mail. Op het formulier dien je aan te geven welk artikel je wilt retourneren. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening.

 

Retourvoorwaarden:

  • Artikelen moeten in originele verpakking retour gezonden worden
  • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
  • De aangehechte labels en het prijskaartje van Coef Men moeten intact zijn
  • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat
  • Alle schoenen dienen gepast te worden op ondergrond met vloerbekleding totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele doos en in de originele verzenddoos.
  • Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items
  • Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
  • Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden
  • Mondkapjes kunnen om veiligheidsredenen niet geretourneerd worden na opening van de plastic verpakking
  • Sommige items hebben een label met "retourneren is alleen mogelijk met aangehecht label". Indien dit label kapot of niet aanwezig is, wordt de retour niet geaccepteerd.

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door Coef Men en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

Je kunt je retour verzenden naar het volgende adres:

Coef Men
Ziekerstraat 167
6511 LG Nijmegen

 

Returns

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please attach the returnform that can be found in your account on www.coef.nl and enclose it with your return shipment to us.

All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:

Coef Men
Ziekerstraat 167
6511 LG Nijmegen

 

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten van de bestelling worden binnen 10 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product vergoed Coef Men de verzendkosten. Neem contact op met onze klantenservice voor een retourlabel. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@coef.nl of 024 675 7494.

Coef Men is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.

In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed.

 

Omruilen

Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 10 werkdagen terug gestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

 

Retourneren/ruilen in de winkel

Het is mogelijk om je webshopbestelling in één van onze winkels kosteloos te retourneren. Voor het retourneren in één van onze winkels gelden dezelfde retourvoorwaarden. Daarnaast dienen de te retourneren artikelen in een winkel geretourneerd te worden zoals je ze hebt ontvangen, inclusief verzendverpakking, factuur en retourformulier.

Let op: in de winkel wordt geen geld teruggeven op een webshopbestelling. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 10 werkdagen terug gestort op je rekening.

Het is uiteraard mogelijk om het gewenste product in de juiste maat/kleur aan te schaffen in de winkel.