Coef Men Leiden

  • Openingstijden
  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 12:00 - 17:00
Coef Men LeidenCoef Men LeidenCoef Men Leiden

 

 

Coef Men in Leiden

Sinds maart 2020 vind je Coef Men ook in Leiden, aan de Haarlemmerstraat, in een ruim pand van meer dan 400m2. Met merken zoals Stone Island, Filling Pieces, Samsoe Samsoe, Lyle & Scott, Daily Paper en Stüssy zet Coef Men ook hier een concept neer met de mooiste heren labels. Bij Coef Men Leiden vind je naast kleding, ook sneakers en lifestyle artikelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan luxe koffietafelboeken, verzorgingsproducten en portemonnees. Je vindt Coef Men niet alleen in Leiden, maar ook in Nijmegen, Arnhem, Utrecht en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. 

Bekende merken bij Coef Men Leiden

Met een goede mix van bekende merken is Coef Men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juiste adres is. Je vindt bij Coef Men Leiden high-end kledingmerken zoals Stone Island, C.P. Company, Canada Goose en Isabel Marant. Maar ook een divers aanbod Scandinavische merken zoals Samsoe Samsoe, Filippa K, NN07 en streetwear merken als Arte Antwerp, Daily Paper, Drôle de Monsieur, New Amsterdam Surf Association OLAF en Stüssy.. Of je nu op zoek bent naar een polo van Lyle & Scott of een jeans van Denham, bij Coef Men Leiden is er voor iedere modebewuste man wat wils. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, Veja, Hi-Tec, New Balance, Mason Garments en Filling Pieces

Persoonlijk stijladvies

Onze stijladviseurs helpen je graag met het selecteren van een nieuwe outfit. Kijk zelf even rustig rond of laat een van onze medewerkers een aantal sets voor je samenstellen terwijl jij geniet van een kop koffie. Naar wens kunnen de samengestelde sets ook worden afgestyled met een paar schoenen en/of accessoires. Belangrijke kernwaarden van Coef Men zijn persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een leuk gesprek. Onze stijladviseurs verrassen je graag met bijzondere materialen en combinaties of merken die je misschien nog niet kent.