A Trip in A Bag

A Trip In A Bag voor heren

Het merk A Trip In A bag 

A trip in a bag is van oorsprong een Duits merk. Het merk staat voor kwaliteit, casual chic, ingetogen elegantie gecombineerd met understatement en traditionele waarden. De collectie wordt uitsluitend in Europa geproduceerd. Voor de productie van de kleding van A trip in a bag wordt gebruik gemaakt van organische en hoogwaardige stoffen, zoals Cashmere, wol, licht fluweel, jersey en badstof. Een van de belangrijkste materialen is seersucker. Seersucker is te herkennen aan zijn vouwjes/ribbels in het oppervlak en is zeer geschikt om in te reizen, het is namelijk sneldrogend en voelt zacht aan. 

A Trip In A bag kledingcollectie 

De collecties van A trip in a bag kenmerken zich door stijlen die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. De kleding heeft veel aardse kleuren, maar ook kleuren zoals dust green, warm oranje, navy en sky blue. De collectie van het merk bestaat uit essentials voor de hedendaagse man, die je in één grote weekendtas kunt inpakken. De ongerepte natuur van het eiland Sylt is een belangrijke inspiratiebron voor 04651/ A trip in a bag. Sylt is niet alleen de inspiratiebron, maar 04651 is ook het netnummer van Sylt, dat terug te vinden is in de merknaam.

Duurzaamheid bij A Trip In A bag

De ontwerpen van A trip in a bag zijn niet alleen tijdloze luxeproducten die afstand nemen van de snelle modecyclus in de industrie, maar zijn ook erg duurzaam. Doordat het merk twee keer per jaar produceert, voorkomen ze een overschot aan goederen. De producenten gebruiken duurzame energiebronnen en verminderen daarom de uitstoot van verontreinigende stoffen en het watergebruik. Een van de redenen dat de collecties geproduceerd worden in Portugal en Italië is om de transportroutes zo kort mogelijk te houden. Daarnaast gebruikt het merk alleen vervoer over land en worden alleen klimaat neutrale verzendmethoden gebruikt voor het verzenden van de goederen. 

Ontdek de collectie van A Trip In A Bag in de winkels of online op Coef.nl.