adidas

46 items
adidas
Handball Spezial

€ 109,95
adidas
Samba OG

€ 119,95
Nieuw
adidas
Gazelle Indoor

€ 119,95
Nieuw
adidas
IMCF 3 JSY

€ 99,95
Nieuw
adidas
Pintuck Pant

€ 74,95
Nieuw
adidas
Adilette

€ 44,95
Nieuw
adidas
Firebird Tt

€ 74,95
Nieuw
adidas
Archive Short

€ 49,95
Nieuw
adidas
Firebird Tp

€ 64,95
Nieuw
adidas
Baggy TP

€ 74,95
Nieuw
adidas
Baggy TP

€ 74,95
Nieuw
adidas
Hz Polo

€ 59,95
Nieuw
adidas
Archive Tt

€ 79,95
Nieuw
adidas
HZ Polo

€ 59,95
Nieuw
adidas
Campus 00S

€ 119,95
Nieuw
adidas
Gazelle Indoor W

€ 119,95
adidas
Firebird Tp

€ 64,95
adidas
Campus 00S

€ 119,95
adidas
Crew Sock 3Str 3-pack

€ 12,95
adidas
Firebird Tp Green

€ 64,95
adidas
Fbird Tt Green

€ 74,95
adidas
Sprinter Shorts Black

€ 49,95
adidas
Handball Spezial

€ 109,95
adidas
Campus 00S

€ 119,95

Adidas voor heren

Het merk Adidas 

Adidas Originals is een van oorsprong Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Toen de twee broers Adolf en Rudolf Dassler in de jaren twintig begonnen met de fabricage van schoenen, waren deze in eerste instantie bedoeld voor turnen. Later werd het bedrijf steeds succesvoller, bij de Olympische Spelen in 1936 won Jesse Owens vier gouden medailles op Dassler schoenen. Echter hadden de broers wat onenigheid, waardoor zij beide hun eigen pad gingen. Adolf richtte in 1949 Adidas op, zijn broer Rudolf begon aan de andere kant van de stad met Puma. 

Het merk maakte al snel succes met hun technische schoenen, met name in de voetbalsport. In al die jaren zijn verschillende modellen uitgebracht. Tegenwoordig bestaat de collectie uit veel meer dan alleen schoenen. 

Adidas sneakers 

Adidas staat voornamelijk bekend om zijn sneakers en hardloopschoenen. De sneakers zijn vaak te herkennen aan de drie strepen. Het merk focust zich op comfort van de schoen, er zijn regelmatig innovatieve ontwikkelingen om de kwaliteit van de schoenen zo hoog mogelijk te houden. Adidas heeft een aantal klassieke modellen, zoals de Superstar. Andere populaire modellen zijn bijvoorbeeld Supercourt, Continental 80 en SC Premiere. Daarnaast zijn de slippers, Adilette, tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Natuurlijk met bijpassende Adidas sokken. 

Adidas kleding 

Naast de grote collectie aan sneakers, heeft Adidas ook een divers assortiment aan kleding. De kleding is gemaakt met de sportgedachte in het achterhoofd gehouden. Hierdoor zijn de items van Adidas allemaal goed te gebruiken als sportitems. De kleding van Adidas is razend populair in de streetwear scene, een populair voorbeeld hiervan is de Adidas trainingsbroek, of een volledig trainingspak. 

Shop de nieuwste collectie van Adidas bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl.

Veelgestelde vragen over Adidas 

Waar staat Adidas voor? 

Adidas is vernoemd naar de oprichter, Adolf (Adi) Dassler. 

Wanneer is Adidas opgericht? 

Adidas is opgericht in 1949. Adidas Originals is van oorsprong een Duits bedrijf. Twee broers, Adolf en Rudolf Dassler, begonnen in de jaren ‘20 met de fabricage van schoenen. Het bedrijf werd steeds succesvoller. Maar de relatie tussen de broers verslechterde. Ze besluiten beide hun eigen pad te gaan. Adolf richtte in 1949 Adidas op, zijn broer Rudolf begon aan de andere kant van de stad met Puma. 

Hoe Adidas schoenen schoonmaken? 

Gebruik voor het schoonmaken van je Adidas sneakers het liefst een goede sneakercleaner, zoals Jason Markk of DFNS. Was je Adidas sneakers liever niet in de wasmachine, hierdoor kan de sneaker verkleuren of beschadigen. Gebruik voor het verwijderen van vuil een zachte borstel (een tandenborstel kan ook). Meng water met een zacht schoonmaakmiddel, maak met een schoon doekje de sneaker schoon. Let op dat je niet te hard boent. Laat je schoenen op kamertemperatuur drogen (niet bij de verwarming), vul eventueel de binnenkant op met keukenpapier of kranten. Je sneakers weer als nieuw laten lijken? Vergeet niet je veters te wassen.

Is Adidas duurzaam? 

Adidas streeft ernaar om een nog duurzamer bedrijf te worden en neemt ieder jaar nieuwe maatregelen om dit doel te behalen. Wil je weten wat het merk allemaal doet om duurzamer te worden? Neem dan een kijkje op hun website.