Anderson's

Anderson’s riemen

Het ontstaan van het merk Anderson's

Het merk Anderson's is opgericht in Italië door Carlo Valenti in de Italiaanse stad Parma. Het is een echt familiebedrijf die met passie en toewijding riemen produceert in Italië. De naam Anderson's komt af van de favoriete kleermakers van de oprichter Carlo Valenti, namelijk Andersons & Sheppard - een kleermaker aan de Savile Row in Londen.

De collectie riemen van Anderson's

De riemen van Anderson's zijn er in vele verschillende soorten. De collectie bestaat onder andere uit lederen, suède en gevlochten riemen. Ook zijn de riemen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en bruin. Doordat er verschillende combinaties worden gemaakt is elke riem uniek, elk model heeft een eigen ontwerp, gesp en band.

Anderson's riemen voor heren

De kwalitatieve riemen van Anderson's zijn gemaakt voor heren. De riemen van het merk zijn bij Coef Men te verkrijgen in verschillende maten. De maat geeft de lengte (in centimeters) van de riem aan, zo staat de maat 90 bijvoorbeeld voor 90 centimeter. Elke riem en maat heeft meerdere sluitingsgaatjes om de riem op de juiste maat te kunnen sluiten. De riemen van Anderson's hebben een frisse en moderne look om elke outfit compleet te maken.