Over Coef Men

Over Coef Men

Coef Men is een unieke mannenwereld met een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen. Met een internationale mix van bekende merken zoals Stone Island, C.P. Company, Canada Goose, Daily Paper en Lyle & Scott is Coef Men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juist adres is. Naast high-end kledingmerken vind je bij Coef Men ook niche merken zoals A.P.C. en AMI PARIS. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, Veja, Hi-Tec, New Balance, Filling Pieces en Mason Garments. Ook vind je bij Coef Men stijlvolle accessoires, luxe koffietafelboeken en verzorgingsproducten. Coef Men is constant op zoek naar de nieuwste trends en merken. Dit wordt vertaald naar een draagbare, stijlvolle collectie die naast in de fysieke winkels, natuurlijk ook online verkrijgbaar is.

Ontstaan Coef Concept Store en Coef Men  

Meer dan 10 jaar geleden opende Coef Concept Store zijn deuren in het centrum van Nijmegen, als een van de eerste conceptstores van Nederland. Coef Concept Store is inmiddels een begrip in Nijmegen en wijde omgeving. Naast een uitgebreide collectie footwear en streetwear voor heren en dames, vind je er ook een kapsalon. Na het succes van Coef Concept Store, werd in 2014 Coef Men opgericht. 

Coef Men Nijmegen, Arnhem, Utrecht & Leiden 

In 2014 was het eerste Coef Men filiaal een feit, gevestigd in een historisch pand uit begin 19e eeuw in Nijmegen. In het najaar van 2016 werd het concept uitgebreid naar de Bakkerstraat in Arnhem. Ruim drie jaar later, in het voorjaar van 2020, opende Coef Men nog twee filialen, dit keer in Leiden en Utrecht. In Utrecht vind je Coef Men in het oudste stenen woonhuis van Nederland, naast het oude postkantoor in het centrum. Het rijksmonument aan de Oude Gracht biedt het perfecte decor voor de exclusieve merken van Coef Men. In Leiden vind je Coef Men aan de Haarlemmerstraat, in een compleet verbouwd pand van ruim 400m2. Met merken zoals Stone Island, Filling Pieces, Samsoe Samsoe, Lyle & Scott, Daily Paper en Norse Projects zet Coef Men ook hier een concept neer met de mooiste heren labels.

Coef Men in Mall of the Netherlands, Leidschendam/Den Haag 

In het voorjaar van 2021 opende de vijfde Coef Men winkel in Westfield Mall Of The Netherlands, bij Leidschendam/Den Haag! In het hart van de Mall is The Gallery gevestigd, een exclusief gebied met prachtige boetieks met een mix van fashion, beauty, home & lifestyle. In The Gallery vind je Coef Men met merken als C.P. Company, Filippa K, Lyle & Scott, Daily Paper, Stüssy en meer. 

Blijf op de hoogte! 

Blijf op de hoogte van de laatste trends en releases door Coef Men te volgen op Instagram en Facebook. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties, evenementen, lanceringen van nieuwe merken, SALE en meer. Bezoek onze filialen in Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Leiden. Word member en spaar 5% bij elke aankoop, in de winkel & online. Ontdek alle voordelen van het Coef membership.