Over Coef Men

Coef Men is een unieke mannenwereld met een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen. Met een internationale mix van bekende merken zoals Stone Island, C.P. Company, Canada Goose, Daily Paper en Lyle & Scott is Coef Men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juist adres is. Naast high-end kledingmerken vind je bij Coef Men ook niche merken zoals A.P.C. en AMI PARIS. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers van merken als Karhu, Veja, Hi-Tec, New Balance, Filling Pieces en Mason Garments. Ook vind je bij Coef Men stijlvolle accessoires, luxe koffietafelboeken en verzorgingsproducten. Coef Men is constant op zoek naar de nieuwste trends en merken. Dit wordt vertaald naar een draagbare, stijlvolle collectie die naast in de fysieke winkels, natuurlijk ook online verkrijgbaar is.


Over Coef Men

15 jaar geleden opende Coef Concept Store zijn deuren in het centrum van Nijmegen. Na het succes van de Coef Concept Store, werd in 2014 Coef Men opgericht in een historisch pand uit begin 19e eeuw in Nijmegen. Coef Men is ontstaan door de liefde voor stijl en klasse gecombineerd met fashion. Het is dé unieke mannenwereld waar iedere stijlbewuste man aan het juiste adres is. Bij Coef Men geloven we in een totaal look. Daarom vind je bij ons niet alleen een uitgebreide selectie van high-end kledingmerken, maar ook exclusieve sneakers, verfijnde horloges, luxe accessoires, koffietafelboeken en verzorgingsproducten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends of tijdloze klassiekers, bij Coef Men vind je alles wat je nodig hebt om je look te perfectioneren. Bij ons staan stijl en kwaliteit voorop, en we zijn er trots op om iedereen te voorzien van niets minder dan het allerbeste.

Winkels

Na de oprichting in Nijmegen, breidde Coef Men zijn aanwezigheid in 2016 uit naar Arnhem in, gelegen in de bruisende Bakkersstraat. Ruim drie jaar later, in het voorjaar van 2020, openden nog twee filialen hun deuren: één in het historische Leiden en de andere in levendig Utrecht. De vestiging in Utrecht bevindt zich in een rijksmonument aan de Oude Gracht, waar de exclusieve merken van Coef Men prachtig tot hun recht komen. In Leiden is Coef Men gevestigd aan de Haarlemmerstraat, in een volledig gerenoveerd pand dat sinds maart 2020 zijn deuren opende. Het jaar daarop, in het voorjaar van 2021, werd een nieuwe winkel van Coef Men geopend, ditmaal in Westfield Mall Of The Netherlands, nabij Leidschendam/Den Haag. En vanaf 14 april 2023 verwelkomt Eindhoven Coef Men in een monumentaal pand aan de Rechtestraat 35, waarmee het totaal aantal winkels van Coef Men in Nederland op zes komt. Kom ook een kijkje nemen in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Leiden, Leidschendam of Eindhoven en laat je inspireren. 

Merken

Bij Coef Men vindt elke stijlbewuste man een mix aan internationaal bekende merken, zoals Stone Island, C.P. Company, Canada Goose, Daily Paper, Adidas, New Amsterdam Surf Association, Carhartt WIP en Olaf Hussein. Maar dat is nog niet alles. Naast deze bekende labels biedt Coef Men ook een selectie van specifieke merken zoals A.P.C., Marant, Flaneur en AMI PARIS. De collectie wordt nog verder aangevuld met exclusieve sneakers van Karhu, Veja, Hi-Tec, New Balance, Filling Pieces, Salomon en Mason Garments. Met in totaal een aanbod van over de 100 merken, blijft Coef Men constant op zoek naar de nieuwste trends en opkomende merken. Dit alles wordt vertaald naar een draagbare, stijlvolle collectie die naast in de fysieke winkels, natuurlijk ook online verkrijgbaar is.