Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Arc’teryx bij Coef Men 

Arc'teryx is in 1991 opgericht in Canada. Het merk staat bekend om het leveren van outdoorkleding van de hoogste kwaliteit. Het allereerste product van het merk was toonaangevend door het gebruikk van een nieuwe stiksel techniek die zorgde voor een superlichtgewicht en sterke verbinding. Later, in 1998, zette het merk zich opnieuw op de kaart met technische jassen en broeken. Met dank aan de minimalistische designs en hoogwaardige kwaliteit weet Arc'teryx zich vanaf het begin te onderscheiden van hun concurrenten.

Doordat designers van het merk de vrije hand hebben, heeft Arc’teryxunieke ontwerpen in zijn collectie. Het merk staat bekend om hun minimalistische uitstraling. De kwaliteit van de items van Arc’teryxzijn hoogstaand, doordat alle items zijn gemaakt van de beste materialen. Kenmerkend is superieur comfort, duurzaamheid en aandacht voor detail.  

Arc’teryx jassen voor heren

Voornamelijk de jassen van Arc’teryx zijn populair. Deze jassen voldoen aan de kwaliteitseisen van een goed outdoor jack. Naast dat de Arc’teryxjassen een uniek design hebben, zijn de jassen waterdicht voor regendruppels en opspattend water dankzij de waterdichte coatings, waterafstotende ritsen en getapete naden. Ook zijn de technisch geavanceerde jassen voorzien van ademend en isolerend materiaal waardoor deze voor de meest extreme weersomstandigheden geschikt zijn. Dit zorgt ervoor dat de Arc’teryxjassen ook goed bestemd zijn voor outdoor sport. De jassen zijn allemaal afgewerkt met handige details, zoals afsluitbare zakken. Alle items van Arc’teryxworden zo ontworpen dat er een perfecte balans is tussen maximale bescherming tegen kou & slechte weeromstandigheden en een minimaal gewicht. 

Shop de nieuwste collectie van Arc'teryx bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl