Er wordt gezegd dat Marrakesh alle zintuigen prikkelt. Of het nu gaat om het zien van het tegelwerk; ruiken aan de verschillende kruiden die in de soeks worden verkocht; het horen van de oproep tot gebed uit de nabijgelegen moskeeën; het soepele leer aanraken waarvan een paar babouches (leren sandalen) zijn gemaakt; een smaakvolle tajine proeven, Marrakesh blijft altijd spannend. 

De stad ligt net ten westen van het Atlasgebergte en wordt al eeuwenlang bewoond door Berberse boeren. Het wordt ook wel de "Okerstad" genoemd vanwege de wildgroei aan rode zandstenen gebouwen en de rode stadsmuren. Marrakesh barst van de cultuur en inspireert al tientallen jaren bezoekers. Van Yves Saint Laurent tot Talitha Getty, van Winston Churchill tot Mick Jagger, Marrakesh heeft grote iconen aangetrokken die zijn geïnspireerd door zijn eeuwige geest en zijn zoete, mooie leven. De intieme relatie van Yves Saint Laurent met deze stad leidde tot de opening van een museum gewijd aan zijn legendarische werk. Musea zijn er in overvloed, met Marokkaanse kunst, fotografie, tapijten en de Andalusische designesthetiek die de architectuur van de stad doordringt. Er zijn talloze manieren om ondergedompeld te worden in de cultuur van Marrakesh, maar misschien wel de beste plek om te beginnen is met een simpel glaasje muntthee.

Hard cover | 304 pagina’s | Afmeting: 33 x 25 x 3,7 cm | 200+ illustraties | Engels | Gewicht: 2.9 kg |
Artikelnummer
MARRAKECH-FLAIR
Het is belangrijk om je nieuwe items op een goede manier te onderhouden om zo lang mogelijk plezier te hebben van je aankoop.

Lees hier, bij 'Voorschriften en onderhoud', handige tips voor het wassen en onderhouden van jouw kleding en sneakers.
Word gratis Coef member en spaar 5% shoptegoed bij elke aankoop, in de winkel en online.

Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden.
Je kunt kiezen uit de volgende bezorgopties:
- Bezorging bij jou thuis met PostNL - gratis vanaf €75
- Gratis ophalen in één van onze winkels

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden.

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order kosteloos retourneren in één van onze winkels of terugsturen per post met Returnista (retourneren vanaf €6,04).

Lees hier meer over verzenden en retourneren.

Brand
Assouline
De luxe koffietafelboeken van Assouline zijn de perfecte accessoire om je interieur mee aan te vullen. De boeken zijn te verkrijgen in verschillende thema's, zoals reizen, mode en design. In de boeken vind je vele prachtige foto's.
Assouline
Travel From Home Candle

€ 75,00
Assouline
Travel From Home Candle

€ 75,00
Assouline
Travel From Home Candle

€ 75,00
Assouline
St. Tropez Soleil

€ 105,00
Assouline
Louis Vuitton Virgil Abloh

€ 140,00
Assouline
Louis Vuitton Manufactures

€ 140,00
Assouline
Capri Dolce Vita

€ 105,00
Assouline
Mykonos Muse

€ 105,00
Assouline
Bali Mystique

€ 105,00