Axel Arigato

4 items
Nieuw
Axel Arigato
Area Patchwork Sneaker

€ 329,95
Axel Arigato
Satellite Runner

€ 284,95
Axel Arigato
Area Lo Sneaker

€ 289,95
Axel Arigato
Area Lo Sneaker

€ 284,95

Axel Arigato Coef Men

Het merk Axel Arigato

Axel Arigato is in 2014 opgericht. Axel Arigato herinterpreteert de klassieke sneaker-silhouetten. Met minimalistische designs hebben alle Axel Arigato sneakers een fris en strak ontwerp. De sneakers worden met de hand gemaakt van Italiaans leer van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je lang plezier hebt van je sneakers. 

De geschiedenis van Axel Arigato 

Axel Arigato is een fashionmerk dat begon in 2014. De oprichters Max Svärdh en Albin Johansson zagen dat er een gat in de markt was. Ze misten een premium schoen, voor een toegankelijke prijs waarbij je echt een ‘wow-effect’ hebt. Ze werden onder meer geïnspireerd door minimalistische architectuur uit Japan. Ze lanceerden in 2014 hun merk, met een moderne benadering van zaken en kregen al snel wereldwijde fans. 

Axel Arigato wilde het anders doen 

Max Svärdh en Albin Johansson wilden het anders doen. Ze trokken de hele industrie in twijfel - waarom en hoe je produceert. Ze zagen af van seizoencollecties en standaard verkoopkanalen en kwamen rechtstreeks in contact met de klant. Axel Arigato werd met één hoofddoel gelanceerd: het nu omarmen en altijd een oog op de toekomst houden. Dit doen ze door inspiratie te halen uit muziek, kunst en architectuur en proberen op deze manier hun kijk op anderen te projecteren. 
De sneakers van Axel Arigato worden in Portugal geproduceerd, van de beste kwaliteit Italiaans leer. De schoen biedt een premium pasvorm, goede ondersteuning en bovenal comfort. 

Ontdek de volledige collectie van Axel Arigato bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl.

Veelgestelde vragen 

Wanneer is Axel Arigato opgericht? 

Axel Arigato is een vrij jong bedrijf, dat in 2014 is opgericht.
 

Waar worden Axel Arigato schoenen gemaakt? 

De schoenen van Axel Arigato worden in Europa gemaakt. Het merendeel van de productie vindt plaats in Porto. 

Is Axel Arigato duurzaam? 

Het doel van Axel Arigato op lange termijn is om duurzaamheid te integreren in elk aspect van het merk en de dagelijkse werking van het bedrijf. Dit doen ze nu al doordat alle materialen zorgvuldig gekozen worden. Het leer dat gebruik wordt voor het maken van de schoenen is een bijproduct van de vleesindustrie. Het is afkomstig van leerlooierijen met goede milieurpraktijken, gecertificeerd door de Leather Working Group. Axel Arigato probeert zo op alle vlakken duurzaamheid te stimuleren en door te ontwikkelen. 

Is Axel Arigato een Zweeds merk? 

Ja, Axel Arigato is in Zweden opgericht door Max Svärdh and Albin Johansson.