Crocs

6 items
Nieuw
Crocs
Nova Trek Etm

€ 119,95
Crocs
Dylan Clog Stucco

€ 54,95
Crocs
Echo Clog

€ 69,95
Crocs
Mellow Slide

€ 49,95
Crocs
Mellow Slide

€ 50,00
Crocs
Echo Clog

€ 70,00

Crocs voor heren

Het ontstaan van Crocs

Het merk Crocs is opgericht door drie vrienden uit Boulder Colorado. Het eerste model werd gelanceerd op de botenshow in Fort Lauderdale in 2002. De schoen was namelijk van originele bedoeld als bootschoen. Crocs werden aan het begin dan ook populair onder bootliefhebbers en tuiniers. Later volgde ook het verplegend personeel in ziekenhuizen. Vanuit daar groeide de populariteit voor Crocs door naar de modewereld.

Waar komt de naam Crocs vandaan?

De oprichters van Crocs kwamen op de naam doordat krokodillen zowel op land als in het water goed functioneren en lang leven. Daarnaast lijkt de schoen vanaf de zijkant op een krokodillenbek. 

De Crocs Clogs

De schoenen van Crocs staan bekend om het ultieme comfort. Ze zijn gemaakt van kunststof en daardoor ook nog eens super licht. Je kunt de hele dag rondlopen op Crocs zonder last van je voeten te krijgen. Het meest bekende model van Crocs is de Crocs Clogs. Deze is gemaakt van spatwaterdicht en drijvend materiaal, zodat je ze overal en altijd kunt dragen. Ook in de regen of bij het water. De ventilatieopeningen in de Clogs zorgen voor verkoeling en voor de afvoer van water en vuil. Aan de achterkant zit een verstelbare hielband voor een goede pasvorm.