Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

DENHAM bij Coef Men

Na jarenlange ervaring in ontwerpen van jeans startte Engelsman Jason Denham in 2008 in Amsterdam zijn eigen label. Jason Denham is altijd al geobsedeerd geweest met het maken van spijkerbroeken van topkwaliteit. DENHAM is begonnen met het maken en verkopen van spijkerbroeken, later werden ook o.a. t-shirts, shirts, polo's en truien toegevoegd aan de collectie. DENHAM focust zich op de balans tussen vooruitstrevende ontwerpen, met respect voor het behoud van tradities binnen de jeanshistorie. Het designteam streeft ernaar om eerlijke producten te maken met altijd de stimulans om innovatief te zijn. Niet het eindproduct is hierin leidend, maar alle aspecten van het product van het garen tot de knopen.

Het logo van DENHAM is gebaseerd op de eerste kleermakersscharen van Jason Denham, die hij had gekocht op de Universiteit. Op elke spijkerbroek in de collectie van DENHAM is het iconische schaarlogo geborduurd, wat uit 691 steekjes bestaat.

DENHAM jeans voor heren

Bij Coef Men vind je een uitgebreide collectie DENHAM jeans. De spijkerbroeken van DENHAM worden in verschillende pasvormen en met diverse wassingen gemaakt. Populaire modellen zijn o.a. de DENHAM Bolt, DENHAM Razor en DENHAM York. Deze spijkerbroeken komen ieder seizoen weer terug in klassieke en nieuwe wassingen. Zo is er ieder seizoen weer een breed assortiment jeans met lichte of juist donkere wassingen, met of zonder gaten en in verschillende pasvormen. Zo heeft DENHAM voor elke gelegenheid wel een spijkerbroek.

Herenkleding van DENHAM

Naast een groot assortiment jeans, biedt DENHAM ook een brede collectie bovenkleding aan zoals t-shirts, polo's en truien. Ook vesten en jassen komen ieder seizoen weer terug in de collectie bij Coef Men. De collectie van DENHAM is gemaakt van stoffen met hoogwaardige kwaliteit. In het assortiment vind je een combinatie van nette items en klassieke basics.

Ontdek de nieuwste collectie van DENHAM bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.