Eight & Bob

Eight & Bob Coef Men 

Het merk Eight & Bob 

Eight & Bob is een Frans parfummerk met een mooie geschiedenis. Albert Fouquet, de oprichter van Eight & Bob, was onderdeel van de Franse elite samenleving. Albert Fouquet was een bijzondere parfum kenner. Vanuit zijn passie voor parfum begon hij op de bovenste verdieping van het kasteel van zijn familie verschillende parfums te maken, voor eigen gebruik. Albert Fouquet werd geholpen voor Philippe - butler van de familie – waardoor hij in contact kwam met J.F. Kennedy. Kennedy was in die tijd nog als student vakantie aan het vieren aan de Franse Cote d’Azur. Na het gesprek maakte Albert Fouquet een sample voor Kennedy, omdat hij enthousiast was over de geur. Voor de sample kocht hij een mooi flesje en versierde dit met dezelfde print als de kleding die Kennedy droeg op de dag dat zij elkaar hadden ontmoet. Dit flesje parfum liet Albert bezorgen op de hotelkamer van Kennedy, waarna Kennedy nog enthousiaster werd over de parfum en het ook aan zijn vrienden en familie wilde geven. Kennedy bestelde nog acht samples en nog een sample voor zijn jongere broer Bob. Hieruit is de naam Eight & Bob ontstaan. De parfum werd al snel zijn favoriet en door connecties van de Kennedy’s werd deze exclusieve eau de cologne razendsnel zeer succesvol.

Eight & Bob Adrea plantextract 

De parfums van Eight & Bob zijn nog steeds populair onder de meest elegante mannen. Deze mannelijke maar toch exclusieve geuren zijn uniek en vervelen niet. Een belangrijk ingrediënt van de Eight & Bob parfums is een plantextract van een zeldzame aromatische plant uit Chili. Deze plant kan alleen worden geplukt in december en januari. De plant genaamd Adrea moet een zeer nauwkeurig selectieproces ondergaan, waardoor maar 7% van de plant goed genoeg is om in het parfum te verwerken. 

Eight & Bob parfum 

Bij Coef Men vind je een uitgebreide collectie Eight & Bob parfums. Ontdek het actuele aanbod parfums van Eight & Bob bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.