Filippa K

Filippa K Coef Men

Het merk Filippa K 

Filippa K is een Scandinavisch merk dat in 1993 is opgericht. Het modemerk begon met een damescollectie. Enkele jaren later, in 1999, is ook de herencollectie gelanceerd. Het merk focust zich op eenvoud, kwaliteit en is een voorloper op het gebied van Scandinavische mode. Het merk maakt kleding met een minimalistische Scandinavische stijl. Het label is opgericht in Zweden door Filippa Knutsson, een vrouw met jarenlange ervaring in de mode. Filippa Knutsson werkte voor bekende labels, maar besloot later een eigen kledinglijn te beginnen. Bij Coef Men vind je een brede collectie van Filippa K voor heren. 

Filippa K kleding 

De kleding van het merk kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit. De stoffen die worden gebruikt bij het maken van de kleding zijn van de beste kwaliteit en voelen zacht en luxueus aan. Ook wanneer de kleding wordt gewassen, blijven deze stoffen mooi. Filippa K is een voorloper op het gebied van bewuste en duurzame mode. De herencollectie van Filippa K bestaat uit verschillende basics, overhemden, truien, t-shirts en broeken. Een van de uitgangspunten van het merk is dat de kleding uit de collecties stjilvol en draagbaar zijn. Het merk zorgt er altijd voor dat de kleding een goede pasvorm heeft. Hierbij is hoogstaande kwaliteit van groot belang. 

Filippa K voor elke man 

Filippa K heeft verschillende soorten collecties die voor elke man geschikt zijn. Voor de moderne zakenman heeft Filippa K mooie overhemden en pantalons. De basics van Filippa K, zoals de Lucas Tee, kan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Het merk maakt gebruik van verschillende zachte stoffen zoals wol en katoen. 

Ontdek de nieuwste collectie van Filippa K bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.

Veelgestelde vragen 

Waar komt Filippa K vandaan? 
Filippa K is opgericht door Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg in Stockholm, Zweden. 

Is Filippa K duurzaam? 
Ja, Filippa K staat voor duurzaamheid. Zij moedigen iedereen aan om te investeren in minder kledingstukken van betere kwaliteit. Ze produceren hun producten op de meest verantwoorde manier en met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo zorgt Filippa K ervoor dan hun kleding lang mee kan gaan. Ook doet Filippa K aan recycling. 

Is Filippa K alleen voor mannen? 
Nee, Filippa K heeft zowel een mannen als een vrouwencollectie. Bij Coef Men vind je de mannencollectie van Filippa K. 

Wanneer is Filippa K opgericht? 
In 1993 is Filippa K opgericht toen de twee vrienden die aan hun keukentafel aan het sparren waren over het opzetten van een kledingmerk.