G-Shock

5 items
G-Shock
GW-M5610-1ER

€ 130,00
G-Shock
GS DW-5600BB-1ER

€ 90,00
G-Shock
GA-2100-1AER

€ 100,00
G-Shock
GS GA-2100-1A1ER

€ 100,00
G-Shock
GS DW-5600E-1VER

€ 100,00

G-Shok Coef Men

Het merk G-SHOCK 

De mooiste G-SHOCK horloges voor heren shop je bij Coef Men. G-SHOCK is 35 jaar geleden ontstaan. Het begon met een jonge ontwerper van CASIOdie ervan droomde om een horloge te maken dat niet kapotgaat, zelfs niet wanneer je deze laat vallen. Dit was in een tijd waarin horloges met name werden gezien als delicate precisie-instrumenten. Het concept van een stoer horloge leek niet alleen onconventioneel, maar zelfs onzinnig. Niettemin werd het voorstel aanvaard. Er werd een projectteam gevormd met slechts drie mensen en G-SHOCK was geboren.In 1983 bracht CASIO het eerste G-SHOCK model uitdat onverwoestbaar was. 

G-SHOCK horloges: klaar voor elke activiteit!

G-SHOCK horloges staan bekend om hun robuustheid, innovatie en functionaliteit. Je hoeft je horlogeniet meer af te doen, of je nu gaat skateboarden, free runnen of BMX-en.Je G-SHOCK horloge kan wel tegen een stootje. Het horloge kan dagelijks worden gebruikt, bij sporten of extreme belasting bij outdoor activiteiten. Dit is de danken aan het ‘Triple 10 Concept’ wat inhoudt dat de accu van het horloge een levensduur van 10 jaar moest hebben, het horloge waterdicht moest zijn tot 10 bar waterdruk en dat het horloge een val van 10 meter hoogte moest kunnen overleven.

G-Shock horloges voor heren 

G-SHOCK staat ook wel bekend als: ‘The ultimate toughwatch’. Een horloge dat jaren meegaat, waterdicht is en klaar is voor elke activiteit van de dag! De collectie van G-SHOCK bestaat uit diverse stoere modellen in verschillende kleuren. 

Ontdek de volledige collectie G-SHOCK horloges voor heren bij Coef Men in de winkels of online.