Golia

28 items
Golia
Tony

€ 59,00
Golia
Junior Necklace

€ 53,95
Golia
Paulie Necklaces

€ 69,00
Golia
Silvio Necklaces

€ 44,00
Golia
Gloria Hoops Small

€ 63,95
Golia
Carmela Bracelet

€ 49,00
Golia
Triple Band Ring

€ 149,00
Golia
Puffy Band Space Ring

€ 109,00
Golia
Cookie Ring Silver

€ 99,00
Golia
Janice

€ 44,00
Golia
Gloria Hoops Small

€ 68,95
Golia
Carmela

€ 59,00
Golia
Carmela

€ 69,00
Golia
Janice

€ 54,00
Golia
Silvio

€ 53,95
Golia
Paulie Bracelet

€ 54,00

Golia Coef Men

Sieraden van het merk Golia

De mooiste Golia sieraden shop je bij Coef Men. Golia is een unisex sieradenlabel. Geboren in Amsterdam, in 2018, opgericht door Margot Feelders en RoïElmaliah. Het merk creëert klassieke sieraden, die je apart kunt dragen of juist kunt combineren. 
Geïnspireerd door de classic 90s en een vintage feel, vertaald in een hedendaags design. Golia werkt niet met constant veranderende collecties. Af en toe komt er een nieuwe drop met tijdloze items, die seizoenen meegaan. 

Designed in Amsterdam, handgemaakt in Italië 

Elk sieraad is ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Italië. Om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, werkt het merk voor hun productie met kleine, lokale bedrijven. Alle kettingenzijn gemaakt van gerecycled zilver en goud, dat bestaat uit oud zilver en goud, gekocht bij lokale raffinaderijen en handgemaakt door kleine familiebedrijven in Italië.Met goede zorg kunnen Golia sieraden lang meegaan. Draag je sieraden niet te veel tijdens sporten of douchen en probeer contact met parfums, lotions en zeewater te vermijden.Op die manier kun je zo lang mogelijk van je sieraden genieten! 

Golia ketting 

Het aanbod Golia kettingen bij Coef Men bestaat uit verschillende modellen, van verfijnde eenvoudige kettingen tot kettingen met een of meerdere hangers. Ontdek de mooiste Golia kettingen bij Coef Men in de winkels of online.

Veelgestelde vragen 

Is Golia unisex? 

Ja, Golia sieraden zijn unisex en kunnen dus voor zowel mannen als vrouwen gedragen worden. 

Is Golia duurzaam? 

Ja, alle sieraden van Golia zijn gemaakt van gerecycled zilver of goud. Dit gerecyclede zilver en goud bestaat uit oud zilver en goudwerk dat gekocht wordt bij lokale winkels en handelaars. 

Waar worden Golia sieraden van gemaakt? 

Elk Golia sieraad is ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Italië van gerecycled zilver en goud. 

Waar komt Golia vandaan? 

Golia komt uit Nederland, namelijk Amsterdam.