Hestra

6 items
Hestra
Deerskin Primaloft Rib

€ 109,95
Hestra
Deerskin Primaloft Rib

€ 109,95
50% SALE
Hestra
Deerskin Primaloft Rib

€ 109,95 € 54,97
Hestra
Deerskin Primaloft Rib

€ 109,95
70% SALE
Hestra
Jake

€ 100,00 € 30,00
50% SALE
Hestra
Bergvik

€ 100,00 € 50,00

Hestra Coef Men

Handschoenen van het merk Hestra 

Met de hanschoenen van het merk Hestra hoef je nooit te vrezen voor koude handen.Het familiebedrijf werd door Martin Magnussen opgericht in 1936. Ondertussen wordt het bedrijf gerund door de derde generatie van familie Magnussen. Al jarenlang maakt het merk handschoenen van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor skiën en andere sneeuwsporten of outdoor activiteiten. Zowel het ontwerp als de ontwikkeling gebeurt op het hoofdkantoor in het kleine stadje Hestra in Zweden. De handschoenen worden in hun eigen fabrieken geproduceerd. Alle leer, stof, wol en andere materialen worden persoonlijk door ze ingekocht. Hierdoor heeft Hestra controle over het gehele productieproces, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit. 

Hestra handschoenen voor wintersport en outdoor activiteiten 

Het merk maakt handschoenen geschikt voor wintersport en andere outdooractiviteiten. De focus van Hestra ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Het merk staat daarom ook bekend om de hoge kwaliteit en lange levensduur. Door de hoge kwaliteit van het leer, de combinatie van de leersoorten en een goede voeringzijndeze handschoenen zelfs als skihandschoenen te gebruiken. Met Hestra ben je altijd verzekerd van warme handen.

Hestra handschoenen 

De handschoenen zorgen er niet alleen voor dat je lekker warmen handen hebt, maar ze zorgen er ook voor dat je stijlvol voor de dag komt. De handschoenen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals klassieke kleuren als zwart en bruin, maar ook opvallendere kleuren als rood, geel en donkergroen. 

Ontdek de actuele collectie Hestra handschoenen bij Coef Men in de winkels of online.