HI-TEC

3 items
70% SALE
HI-TEC
Hts Elite Rgs

€ 150,00 € 45,00
50% SALE
HI-TEC
HTS Magnum

€ 99,95 € 49,98
HI-TEC
Silver Shadow RGS

€ 159,95

HI-TEC Coef Men

Het merk Hi-Tec HTS74 

Hi-Tec is een Brits schoenenmerk dat opgericht is in 1974, Hi-Tec staat bekend om zijn innovatieve technologieën op het gebied van schoen- en sneakerproductie. Hi-Tec is van origine een merk dat zich heeft gespecialiseerd in wandelschoenen. Hi-Tec Sports, de sportieve collectie van Hi-Tec, is door een team van jonge talenten een nieuw leven ingeblazen onder de naam Hi-Tec HTS74. Hi-Tec HTS74 produceert sneakers met een futuristische en sportieve look. Op de sneakermarkt kenmerkt Hi-Tec zich door 'hightech' sneakers met optimale demping, comfort en een uniek design. 

Hi-Tec Sneakers 

Hi-Tec HTS74 sneakers hebben de perfecte balans tussen functioneel sportschoeisel en de moderne modeschoen. De Hi-Tec HTS74 collectie is een tweedimensionale collectie, waarin 43 jaar ervaring met prestatietechnologie wordt gecombineerd met de typische jaren 80 en 90 patronen van Hi-Tec. In samenwerking met Vibram, een van de topleveranciers van comfortabele schoenzolen, brengt Hi-Tec HTS74 ieder jaar weer een collectie stijlvolle sneakers uit die niet alleen comfortabel zijn, maar ook goed zijn voor je houding.

Hi-Tec Silver Shadow 

Een van de populairste modellen van Hi-Tec is toch wel de Silver Shadow. Dit model heeft een dikke vibram zool en een upper met uniek design. De Hi-Tec Silver Shadow komt ieder seizoen weer terug in een aantal standaardkleuren en seizoenskleuren. 

Ontdek de actuele collectie van Hi-Tec bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.