Butcher of Blue X Pinori Filati

Ontdek de nieuwe knit van Butcher of Blue in samenwerking met Pinori Filati

Butcher of Blue X Pinori Filati 

Butcher of Blue heeft in samenwerking met Pinori Filati een bijzondere knit ontworpen, vervaardigd uit gerecyclede, afgedankte jeans. Deze unieke trui vertegenwoordigt een innovatieve stap in duurzame mode, waarbij de focus ligt op hergebruik en het verminderen van textielverspilling. Door deze samenwerking heeft Butcher of Blue een mode-item gecreëerd dat niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een circulaire modebenadering door hergebruik van materialen die anders verloren zouden gaan. Dit project toont aan dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, een inspirerend voorbeeld voor de industrie.

Onze storemanagers van Coef schitteren in de campagne rondom de Alba Crew knit. De knit is verkrijgbaar in onze winkels in Eindhoven, Leidschendam, Nijmegen en Utrecht of online.

Butcher of Blue 

Butcher of Blue is een Nederlands herenmodemerk met een uitgebreide collectie bestaande uit jeans, broeken, sweaters en T-shirts. Hoewel sommigen het merk verwarren met een ‘J’, is het eigenlijk een vleeshaak van de Butcher die hun logo vormt. De naam van het merk komt van de oprichter, Bob, die subtiel zijn naam in zijn merk wilde verwerken zonder dat het meteen zichtbaar was. Zo ontstond Butcher of Blue, waarbij de eerste letters van de woorden leiden tot de naam ‘Bob’.