C.P. Company

Metropolis series

Het merk C.P. Company

Alweer 51 jaar geleden startte Massimo Osti C.P. Company. het merk staat tegenwoordig bekend als één van de meest belangrijke en innoverende urban sportswear brands in de wereld. Het merk, vroeger bekend als Chester Perry, veroorzaakte dan ook een grote uitbarsting van creativiteit in menswear. 

Massimo Osti was een pionier in zijn vakgebied door het combineren van klassieke leger-, werk- en sportkleding met experimenteel stofonderzoek en innovatie. Deze fusie van functionele herenkleding, Italiaanse textielen en speciale verftechnieken is dan ook de oorsprong van C.P. Company en vormt nog steeds de basis voor het Italiaanse merk.

Metropolis Series 

De Metropolis Series, die voor het vijfde achtereenvolgende seizoen wordt voortgezet, vertegenwoordigt de stedelijke en industriële kant van C.P. Company. De items zijn ontworpen met toon-op-toon branding, harde stadskleuren, modulaire gebreide meshzakken en capuchons wat de collectie een industriële stijl geeft van het stadsleven. De Metropolis lijn is dus perfect als je opzoek bent naar technische outerwear pieces. 

Ontdek onze C.P. Company en Metropolis collectie nu online of in onze winkels.