French Brands

Laat je inspireren door outfits met Franse merken
De Franse stijl is een elegante en tijdloze stijl. Misschien heb je weleens gehoord van de uitdrukking 'je-ne-sais-quoi', wat letterlijk 'ik weet niet wat' betekent. De uitdrukking draait om een chique en stijlvolle uitstraling zonder dat het lijkt alsof je uren hebt nagedacht over je outfit. Vaak is er wel degelijk aandacht besteed aan de outfit, maar blijft de look altijd casual en nooit overdreven gestyled. Wij hebben een aantal outfits samengesteld met behulp van onze favoriete Franse merken, dus laat je inspireren voor de perfecte 'je-ne-sais-quoi'-look.
Outfit

Drôle de Monsieur

Deze look belicht de essentie van Franse stijl. De cardigan van Drôle de Monsieur is met zijn rijke print de eyecatcher van deze outfit. Combineer de cardigan met een hoogwaardige denim jeans van A.P.C. en de iconische Adidas Handball Spezial sneakers voor de perfecte balans tussen klassiek en casual.
Shop the look
Outfit

AMI Paris

Deze prachtige, grijze set van Ami Paris straalt klasse uit. De cargo broek geeft een nonchalante, praktische dimensie aan de look en het oversized silhouet voegt stijl toe. Door het pak als een geheel te dragen krijgt het een klassieke simpele uitstraling, maar de items zijn ook goed los van elkaar te combineren om zo verschillende looks te creëren.
Shop the look
Outfit

French Style

Deze outfit heeft door de stijlvolle geruite jas van APC een klassieke Franse stijl. De jas heeft een tijdloos ontwerp en is perfect voor de herfst. Combineer de geruite jas met een comfortabele zip-up sweater. De denim jeans van A.P.C. heeft een klassieke, donkere wassing voor een nette uitstraling. Tot slot is de outfit afgestyled met een paar Asics-schoenen voor de casual-look.
Shop the look

Ontdek meer items van onze Franse merken

70% SALE
AMI Paris
Classic Shirt

€ 194,95 € 58,49
70% SALE
Drole de Monsieur
Le Polo Piquè Rayè

€ 349,95 € 104,99
Marant
Wyll

€ 321,95
70% SALE
AMI Paris
Ami De Coeur Sweatshirt

€ 219,95 € 65,99
70% SALE
Drole de Monsieur
La Veste Polaire Slogan

€ 349,95 € 104,99
70% SALE
A.P.C.
Pull Edward

€ 294,95 € 88,49