Lack of Guidance

Behind the brand

Ontdek het merk Lack of Guidance 

In de wereld van mode en design zijn er altijd merken die opvallen door hun unieke visie en creatieve benadering. Lack of Guidance is zo’n merk, dat zijn inspiratie haalt uit zijn liefde voor voetbal en de nostalgie die dit spel met zich meebrengt. Lees verder voor het bijzondere verhaal achter dit merk. 


Ontstaan van het merk 

Rens van Strien en Akaar Amin, de oprichters van het merk Lack of Guidance, delen een diepgewortelde passie voor voetbal die teruggaat tot hun jeugd. Deze gedeelde liefde vormt de basis van het merk, dat zijn inspiratie haalt uit de rijke geschiedenis en cultuur van het spel. De nostalgie die het duo koestert vanuit hun eigen ervaringen, wordt moeiteloos verweven in de kleding die ze creëren. In 2016 zetten ze hun visie om in werkelijkheid door Lack of Guidance op te richten in Amsterdam, met als doel voetbal te combineren met doordacht design en mode. Met een trouwe klantenbasis opende Lack of Guidance in augustus 2021 zijn eerste permanente winkel in het hart van de Amsterdamse Wallen. Je kunt deze iconische winkel bezichtigen op Oudekerksplein 22.

Het merk Lack of Guidance 

Lack of Guidance is meer dan alleen een kledingmerk; het is een uiting van een levenslange passie en een ode aan de wereld van voetbal. De kenmerkende retro vintage voetbalstijl van het merk spreekt zowel voetbalfans als modeliefhebbers aan. Van gebreide truien tot retro sjaals en eenvoudige T-shirts in levendige kleuren, de collectie van Lack of Guidance omvat een assortiment aan tijdloze stukken die een verhaal vertellen. Terwijl sommige ontwerpen terugblikken op historische momenten, is Lack of Guidance niet bang om ook actuele kwesties aan te pakken. Het merk streeft ernaar om de gebreken in de wereld bloot te leggen en voetbal als een platform te gebruiken om deze kwesties aan te kaarten. Deze combinatie van diepgaand engagement en unieke esthetiek maakt de kleding van Lack of Guidance werkelijk uniek. 

Lack of Guidance bij Coef 

Lack of Guidance is niet zomaar een kledingmerk; het is een symbool van passie, creativiteit en engagement. Bij Coef Men zijn we er trots op om de nieuwste en meest opvallende stukken van Lack of Guidance aan te bieden. Onze collectie van het merk bevat alles waarmee je een unieke outfit van het merk samen kan stellen. Zo zijn er verschillende gekleurde T-shirts te vinden, die in combinatie met een paar sokken al snel een perfecte zomer outfit maken. Of ga je voor een matching track suit, waarmee je in één keer klaar bent. En vergeet de verschillende stijlvolle sweaters niet, waarmee je van je outfit echt een statement maakt. Of je nou je liefde voor voetbal wilt laten zien of simpelweg de unieke designs wilt dragen, je zit hoe dan ook goed met het merk. 

Ontdek de nieuwste items van Lack of Guidance bij Coef Men in Utrecht of Eindhoven of bekijk de collectie online.