Jeans

Jeans voor heren

Jeans voor heren bij Coef Men 

Een goede spijkerbroek is een onmisbaar item in de garderobe van iedere man. De nieuwste collectie jeans voor heren vind je bij Coef Men. In het assortiment vind je verschillende spijkerbroeken voor heren in diverse fits en wassingen. Van een skinny jeans tot stretch jeans. En van lichte en donkere wassingen tot jeans met een stone washed look. Ontdek de collectie spijkerbroeken voor heren van onder andere merken als DenhamWon Hundred en Samsoe Samsoe bij Coef Men. 

Spijkerbroek heren 

Licht of donker, strak of juist wat wijder. Jeans zijn verkrijgbaar in vele variaties. Niet voor niks dat de jeans voor veel mannen een van hun favoriete items is. Spijkerbroeken zijn gemakkelijk te combineren, bijvoorbeeld met een coltrui of overhemd, of juist met een t-shirt of hoodie. Geschikt voor vele gelegenheden. Voor in je vrije tijd of voor (de casual friday) op kantoor. Met een omgeslagen broekspijp is ook meteen die goede sneaker zichtbaar. 
Broeken met een taps toelopende pijp zijn erg populair. Maar ook de skinny fit en regular (of straight) fit worden nog altijd graag gedragen. Bij regular fit loopt de spijkerbroek van bovenbeen tot enkel, recht naar beneden. Een tapared jeans loopt langs het bovenbeen recht naar beneden, maar wordt vanaf de knie juist smaller. Een jeans met een smalle, aansluitende pasvorm heet een slim fit. Een skinny jeans is vaak voorzien van stretch, zodat de broek alsnog comfortabel zit.

Jeans van diverse merken 

De spijkerbroeken van Denham hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. De Denham Bolt en de Denham Razor zijn de twee meest populaire modellen van dit merk. Deze modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en wassingen. 

De spijkerbroeken van Samsoe Samsoe zijn ieder seizoen on trend. De meeste spijkerbroeken van Samsoe Samsoe voor heren zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn onderdeel van de Blue Belief collectie. Wat de Samsøe Samsøe jeans een duurzame keuze maakt! Zo doneert Samsøe Samsøe voor iedere jeans die er wordt verkocht €1 aan ‘charity:water’, een non-profitorganisatie die schoon en veilig drinkwater levert aan mensen in ontwikkelingslanden. 

Ontdek alle jeans voor heren bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl.