NN.07 x Timex

The Original Tick Tock
NN.07 en Timex brengen voor de tweede keer een exclusief horloge uit in een beperkte oplage van slechts 1000 stuks.

Samenwerking NN.07 en Timex

Na de eerste succesvolle samenwerking tussen NN.07 en Timex in 2021, met het snel uitverkochte M-79 horloge, bundelen de twee opnieuw hun krachten voor een nieuw horloge: The Original Tick Tock. Een eerbetoon aan de originele Tick Tock. Het eren van een tijd voordat inhoud bepalend was, en verkennen niet werd gedaan door te scrollen. 

Het exclusieve uurwerk van NN.07 en Timex is gelimiteerd tot slechts 1000 stuks met een genummerde achterkant. Het horloge is officieel uitgebracht op vrijdag 1 maart in onze Coef Men winkels en online. Coef is in de Benelux het enige officiële verkooppunt waar The Original Tick Tock verkrijgbaar is.


The Original Tick Tock

Gebaseerd op het robuuste Expedition North Field Post 36mm horloge, dat ontworpen is voor echte ontdekkingsreizen, heeft NN.07 hun tijdloze stijl gecombineerd met de functionele kenmerken van Timex. Dit resulteert in een naadloze overgang van werk naar vrije tijd, en van serieuze wandelingen naar ontspannen plezier. The Original Tick Tock is ontworpen voor dagelijks gebruik, met een roestvrijstalen behuizing die bestand is tegen water tot 100 meter diepte. De kobaltblauwe secondewijzer en de 7-uurs markering zijn een subtiele knipoog naar het oprichtingsjaar van NN.07. Het horloge is gemaakt door Timex in Connecticut en ontworpen door NN.07 in Kopenhagen.

NN.07

NN.07 is in 2007 opgericht in Kopenhagen door twee vrienden (Victor Lindh en Ulrik Pedersen), en ontwerpt hoogwaardige herenkleding voor dagelijks gebruik. NN betekent No Nationality (Geen Nationaliteit), het merk gelooft in persoonlijkheden, niet in nationaliteiten. NN.07 quotes: “Geïnspireerd door toegewijde mensen en gemeenschappen, creëren we producten met aandacht voor de behoeften van vandaag en morgen.” NN.07 is verkrijgbaar in 7 flagship stores in Europa en 600 premium retail bestemmingen over de hele wereld, waaronder Coef.

NN.07 is toegewijd om een verantwoordelijk merk te zijn dat beter voor de planeet en haar mensen zorgt. Met een eigentijdse aanpak ontwerpen ze verantwoorde made-to-last producten met aandacht voor de situatie van vandaag en morgen. Zo zet NN.07 zich in voor het bereiken van sociaal welzijn en gelijkheid, klimaatverandering bestrijden en de planeet te ondersteunen en verantwoorde productie en duurzame consumptie.

Timex

Timex Group ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve uurwerken over de hele wereld. Het is een niet-beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Connecticut, meerdere operationele eenheden en meer dan 3.000 medewerkers wereldwijd. Als een van de grootste horlogemakers in de wereld produceert Timex horloges onder een aantal klasse merken, waaronder Adidas, Ferragamo, Guess, Ted Baker en Versace.