This Weeks Sneaker Drop

New Balance Protection Pack, Salomon XT-6 Gore-Tex en meer...

New Balance 1906 Refined Future Protection Pack  


De eerdere Protection Packs van New Balance waren één van de grootste hits van 2022. En dit jaar komen ze terug in het herboren 1906 model. De New Balance 1906 werd voor het eerst gelanceerd in 2009 en maakt nu een comeback in het ripped-and-torn design. Het nieuwe pack komt in de tinten wit/beige en grijs, wat doet denken aan de allereerste 2002R kleurstellingen. De sneakers hebben een basis van mesh, suède overlays, een ABZORB  zool en N-ERGY demping wat zorgt voor ultiem comfort. Dit in combinatie met de subtiele en stijlvolle colorways zorgt voor een perfecte everyday sneaker die ook nog eens voelt alsof je op wolken loopt. 

Ontdek de gloednieuwe 1906R Refined Future Protection Pack nu in onze winkels. Let op: de voorraad is beperkt.

Salomon XT-6 Gore-Tex

 

Voor het eerst uitgebracht in 2013, is de Salomon XT-6 ontworpen om functionele prestatiemogelijkheden te bieden aan atleten die deelnemen aan ultra afstandsraces onder de zwaarste omstandigheden. Maar tegenwoordig is het model veel meer dan dat. Voorbij de wereld van extreme sporten is de XT-6 een staple piece geworden in de mode industrie. Het cult-geliefde technische sportmerk heeft nu een nieuwe iteratie geïntroduceerd voor het bekende XT-6 silhouet. De nieuwste toevoeging aan het assortiment komt in een zwart grijze colorway en is voorzien van een Gore-Tex en ePE-membraan dat duurzaam waterdichte, winddichte en ademende bescherming biedt. Oftewel de perfecte winter sneaker! 

Update: de Salomon XT-6 Gore-Tex is uitverkocht. Bekijk onze andere Salomon sneakers.

New Balance 550 & 2002 


Naast de Protection Pack komt New Balance deze week met nog meer hard hitters. Zo dropt er een nieuwe 550 in een prachtige grijs suède kleurstelling en een 2002 in beige tinten van corduroy en suède.

Shop de nieuwste New Balance 550 en New Balance 2002 online of in onze winkels.