Jason Markk

7 items
Jason Markk
Standard Brush

€ 10,00
Jason Markk
RTU Foam

€ 20,00
Jason Markk
Prem. Brush Shoe Cleaning

€ 13,00
Jason Markk
Repel Pump Spray

€ 20,00
Jason Markk
Jason Markk Care Kit

€ 39,00
Jason Markk
Essential Kit

€ 20,00
Jason Markk
Suede Cleaning Kit

€ 17,00

Jason Markk Coef Men

Het merk Jason Markk 

Jason Markk is opgericht in 2007 en staat inmiddels bekend als de specialist als het gaat om premium shoe care. Omdat er nog geen goed reinigingsproduct was speciaal voor sneakerlovers, introduceerde Jason Markk zijn premium schoenenreiniger speciaal afgestemd op de behoefte van sneakers. Producten zonder agressieve chemicaliën, waarmee iedere sneakerhead zonder zorgen zijn of haar kostbare sneakers kan schoonmaken! Het merk staat ook bekend als: “The world’s most trusted premium shoe care brand” 

Jason Markk premium shoe cleaning 

Om sneakers in topconditie te houden is verzorging essentieel. Veel huishoudelijke schoonmaakproducten zijn niet bestemd voor het materiaal waar een sneaker van gemaakt is. De agressieve chemicaliën in deze producten kunnen zelfs schadelijk zijn voor schoenen en sneakers. Jason Markk produceerde daarom eigen premium sneaker cleaning producten waardoor sneakers in betere conditie blijven en je er langer plezier van kunt hebben.

Jason Markk reiniger voor sneakers 

Wil je jouw verse sneakers zo lang mogelijk mooi houden? Dan is Jason Markk de oplossing. Met de schoonmaak en verzorgingsproducten maak je jouw sneakers weer zo goed als nieuw. Producten uit het keukenkastje zijn vaak schadelijk voor je nieuwe sneakers. De producten van dit merk bevatten ingrediënten die je sneaker niet zullen aantasten waardoor je er langer plezier van zult hebben.

Ontdek de producten van Jason Markk bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.